De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina! Motivul real pentru care nu au ajuns în fața altarului

3.082

Smiley și Gina formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Se iubesc de ani buni și, dacă la început erau ceva mai rezervați și se fereau de ochii lumii, acum împărtășesc cu drag povestea lor de iubire.

Toată lumea se întreabă de ce nu își oficializează relația, având în vedere că se înțeleg atât de bine.

Adevărul despre relația dintre Smiley și Gina

Smiley și Gina Pistol se iubesc de mulți ani. Se simpatizau în secret încă de pe vremea când erau într-o altă relație, iar când au rămas singuri și-au dat o șansă iubirii lor și așa au evoluat lucrurile.

De atunci au fost de nedespărțit și au devenit o familie cu adevărat de când a venit pe lume fetița lor, Josephine.

Chiar dacă sunt împreună de mulți ani, nu se gândesc și la nuntă. Toată lumea se întreabă ce au de gând, dar pentru ei nu pare să conteze prea mult un act oficial.

Gina consideră că oficierea relației este doar o formalitate, iar ei se consideră soț și soție și fără o dovadă, fiind convinși că nu se vor mai despărți.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina Pistol.

Se pare că în momentul de față artistul nu simte nevoia să oficializeze relația sa cu frumoasa prezentatoare Gina Pistol.

El susține că mariajul nu este tocmai principalul său interes, mai ales că acum cei doi se concentrează pe creșterea micuței Josephine, care are nevoie de toată atenția lor.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a mărturisit Smiley.

Gina nu exclude ca ea și Smiley să își unească destinele când va veni momentul. Chiar dacă a făcut multe pictoriale în rochie de mireasă, nu este deloc nerăbdătoare să o poarte pe a ei.

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță în doi după venirea pe lume a fiicei lor.

Gina Pistol și Smiley au ales Mykonos pentru prima vacanță în doi după venirea pe lume a fiicei lor.

La începutul anului, Smiley și Gina Pistol au fost împreună cu micuța Josephine în Seychelles, în prima lor vacanță în trei departe de casă, iar acum, la sfârșitul verii, a venit rândul ca solistul și prezentatoarea tv să-și ia câteva zile doar pentru ei.

Pe cât de așteptată și dorită a fost această escapadă, pe atât de greu a fost pentru ei să se bucure de câteva zile fără fiica lor, căci de când a venit pe lume, micuța a devenit întreg universul lor.

Au stat la soare, s-au bucurat de valuri și de nisip și au explorat insula. La întoarcerea acasă, aceștia au postat și câteva poze pe Instagram, care-i arată zâmbitori și îndrăgostiți, fericiți că au putut petrece câteva zile în cuplu.

În vacanță, Gina s-a pozat pentru prima dată în costum de baie după ce a devenit mămică, demonstrând că arată fabulos. Această imagine a venit la câteva luni de zile de când blonda a dezvăluit, în cadrul unei postări pe Instagram, că își dorește să dea jos câteva kilograme, motiv pentru care a început un program intens de slăbit.

Tot în Mykonos, Gina a făcut câteva poze printre valuri alături de Sore și o bună prietenă a acesteia, care au ales aceeași destinație de vacanță.