FOTO /Laurenţiu Reghecampf a ajuns la spital după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi

5.393

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan.

Cei doi se află în mijlocul unui nou scandal monstru, iar detalii incredibile continuă să iasă la suprafață. Între timp au apărut primele imagini cu Reghecampf la un spital din București.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la camera de gardă după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan, la locuinţa acesteia din Snagov. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi.

După ce a fost audiat la secţia de Poliţie din Snagov, Laurenţiu Reghecampf a luat drumul spitalului.

Cei doi încă soți au ajuns la secția de Poliție, unde au depus plângeri unul împotriva celuilalt pentru violenţă fizică.

După ce a plecat de la Poliție, antrenorul român s-a dus direct către Spital, ca să-şi scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor, dar şi să dea probe de sânge pe baza cărora să se constate dacă a consumat alcool sau droguri.

Reamintim că, în seara de 23 septembrie, între antrenorul echipei azere Neftci Baku şi încă soţia lui Anamaria Prodan a izbucnit un conflict spontan, la reşedinţa imrpesarei din Snagov.

Reghecampf a declarat la Poliţie că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil.

La rândul ei, agenta de jucători l-a acuzat pe Reghe că a împins-o, iar de aici lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula. Mai mult, Reghecampf l-a agresat şi pe şoferul impresarei, şi acesta depunând plângere la Poliţie.

Răspuns uluitor al Anamariei Prodan, când a fost întrebată dacă l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a lansat acuzaţii halucinante la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan şi-a acuzat soţul de violenţă.

La rândul său, şi Laurenţiu Reghecampf a acuzat-o pe Anamaria Prodan că l-a agresat. Anamaria Prodan a oferit un prim răspuns după ce a fost agresată de Laurenţiu Reghecampf.

„Tu dacă încerci să dai în mine, ce crezi că păţeşti?! Logic. Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl baţi pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în faţă, ce ar trebui să facem noi?!

Să îl lăsăm să ne bată şi să ne târască? A vrut să dea în mine. Ajunge! Uite cum îmi sunt telefoanele sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon, s-a terminat. Pe mine nu mă poate bate nimeni, nici măcar Reghecampf„, a spus Anamaria Prodan, care a lansat o mulţime de acuzaţii la adresa lui Reghecampf.

„Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale
Autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare„, se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.