VIDEO ŞOC! Imaginile bătăii dintre Reghe şi Prodanca în plină stradă! Atenţie, filmare cu puternic impact emoţional!

8.772

Video cu bătăia în plină stradă dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf!

Tehnicianul a tras-o de păr şi a lovit-o, în repetate rânduri, aceasta ripostând.

Atenţie! Imagini video cu puternic impact emoţional: pumni între Reghe şi Prodanca

Din filmare se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf o lovește în repetate rânduri în față pe celebra impresară fără să țină cont nicio secundă că este mama copilul lui sau și mai grav, că se află în plină stradă, unde îi poate vedea și filma oricine.

Episodul violent continuă, iar tehnicianul o ia de păr și o trage în toate direcțiile pe Anamaria Prodan. Este la un pas să o dea cu capul și de o mașină parcată în zona unde avea loc încăierarea.

Anamaria Prodan ripostează cu un pumn în figură

Se pare că nicio secundă nu a contat pentru Reghe că lupta se dă între un bărbat și o femeie sau că Anamaria Prodan este mama fiului lui.

Strada s-a trasformat într-un ring de box. După cum se vede din video. Lovește Reghe, lovește și Ana. Totul pare desprins din filme. Pumni, palme, îmbrăcituri, de nici nu îți mai dai seama de unde vin.

Ana, deși femeie și cu puteri mai puține, nu se lasă și ripostează cu un pumn direct în fața lui Laurențiu Reghecampf.

Imaginile care au șocat pe toată lumea au ajuns pe mâna forțelor de ordine, după ce, seara trecută, ambii soți au depus plângere la poliție, pentru acte de violență.

Reghe pe punctul de a o da cu capul de mașină pe încă soția sa, Anamaria Prodan
Imaginile scandaloase au un puternic impact emoţional.

Ambii soți lovesc în stânga și-n dreapta, fără să conteze că este la față sau la corp. Mai mult, după cum se vede în video, fostul antrenor al Universității Craiova este la un pas de a o lovi cu capul de un autovehicul aflat în proximitate.

În acel moment, pe fundal, se aude Anamaria Prodan care se vaită de loviturile încasate.

Iată imaginile surprinse pe stradă cu violenţele dintre cei doi, petrecute vineri, 23 septembrie 2022, la Snagov.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la camera de gardă după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan, la locuinţa acesteia din Snagov. Antrenorul a încercat să-şi ascundă faţa tumefiată şi plină de vânătăi sub mască şi sub şapca trasă peste ochi.

După ce a fost audiat la secţia de Poliţie din Snagov, Laurenţiu Reghecampf a luat drumul spitalului.

Cei doi încă soți au ajuns la secția de Poliție, unde au depus plângeri unul împotriva celuilalt pentru violenţă fizică.

După ce a plecat de la Poliție, antrenorul român s-a dus direct către Spital, ca să-şi scoată un certificat medical din care să rezulte natura rănilor, dar şi să dea probe de sânge pe baza cărora să se constate dacă a consumat alcool sau droguri.
Reghecampf a declarat la Poliţie că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil.

La rândul ei, agenta de jucători l-a acuzat pe Reghe că a împins-o, iar de aici lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula. Mai mult, Reghecampf l-a agresat şi pe şoferul impresarei, şi acesta depunând plângere la Poliţie.

„Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale
Autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.