Aici s-a stins Marcel Toader! A fost cutremurator pentru cei prezenti. Primele imagini

Omul de afaceri Marcel Toader ar fi făcut infarct în piscină, conform click.ro. Acesta s-a relaxat cu prietenii săi ieri și nimic din ce se întâmplase după-amiaza nu anunța deznodământul tragic. Fostul jucător de rugby era la vila apropiaților lui și, potrivit acestora, ar fi murit în timp ce era în piscina din curtea casei.

Marcel Toader a murit în mod fulgerător în fața prietenului său, Johnny Sandulescu.

“Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă!

Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”

Omul de afaceri s-a stins din viață ieri, la vârsta de 56 de ani. Marcel Toader a fost unul din cei mai controversați afaceriști din România și a devenit cunoscut în special datorită relațiilor pe care le-a avut cu o serie de vedete de la noi. Printre acestea se numără Gabriela Cristea, Maria Constantin și Anamaria Ferencz.

Omul de afaceri făcuse un infarct în anul 2012

Omul de afaceri avea probleme de sănătate, însă nu a făcut un caz din ele. Ba chiar foarte mulți apropiați nu știau de aceste necazuri pentru că fostul sportiv se încăpățâna să își păstreze stilul de viață de pe vremea când juca rugby. Toader a mai făcut un infarct în anul 2012, potrivit declarațiilor făcute de Gabriela Cristea, fosta lui nevastă.

Eu mai pot locui în apartamentul meu numai că o să plec de acolo pentru că nu mai vreau să mai stau acolo, mă mut în altă parte. Singur, bineînțeles că singur. Eu am lăsat în spate multe apartamente echipate și multe case. Asta nu e o problemă pentru mine. Pentru mine problema financiară nu e o problemă. Eu am pierdut în viața mea mult din punct de vedere material… Din cenușă m-am ridicat și de acolo am plecat. Nu mi-a fost frică de ziua de mâine”, a declarat Toader în ultimul său interviu la Antena Stars.

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...