Decizia emoționantă a finei lui Marcel Toader, Diana Bișinicu, după decesul afaceristului!

Cântăreața Diana Bișinicu este fina de cununie a lui Marcel Toader. Omul de afaceri a cununat-o pe aceasta la nunta ei cu Cătălin Andrieș.

Nașa Dianei și ai lui Cătălin a fost chiar prezentatoarea TV Gabriela Cristea, căsătorită la acea vreme cu Marcel Toader.

În semn de omagiu pentru Marcel Toader, Diana Bișinicu Andrieș și-a schimbat poza de profil la Facebook, cu o fotografie în care apare alături de nașul ei.

Textul pe care l-a scris pe Facebook este cutremurător. “Tu m-ai condus la altar, Nașule! Acum eu te voi conduce pe tine pe ultimul drum! 😓

Of, Doamne…”, a scris Diana Bișinicu Andrieș.

Of, Nașu’! Te-ai grăbit să pleci prea devreme dintre noi!

De 5 ore vreau să scriu ceva și nu îmi găsesc cuvintele!

Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit să vă cerem de Nași!

Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepția ta despre familie la momentul acela m-a făcut să simt că o alegere mai bună nu puteam face!

Și nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând!

Când Riana era micuță și se temea puțin de atitudinea ta impozantă îi spuneai că atunci când va crește veți fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veți mai fi!

Însă sunt sigură că vei veghea asupra ei și a familiei tale care a rămas secată de durere!

M-ai condus la altar pentru a-mi încredința mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul în rândul creștinilor, pentru acestea și pentru toată dragostea ta îți MULTUMESC și îmi doresc din tot sufletul să fi simțit prețuirea noastră în cei 7 ani de când ai devenit părintele nostru spiritual!

Sunt onorată că SUNT fina TA!

Drum lin la stele, Nașule! 😓”, scrisese anterior Diana Bișinicu pe Facebook, alăturând textului fotografii de la nunta ei cu Cătălin Andrieș.

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...