Mamă, eu dacă eram în locul tău, divorțam!” Reacție șocantă a fiicei Ioanei Ginghina și a lui Alex Papadopol

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, iar pentru ea a fost o experiență peste care cu greu a trecut. Ioana a povestit cum a resimțit șocul Ruxandra, fetița de 11 ani a celor doi.

„Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă și,

într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deși trăiam toți trei în aceeași casă, eram doar noi două.

Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure și să fim mai liniștite așa, însă eu nu aveam curajul să conștientizez asta.

Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conștiinței: ‘Mama, eu, dacă eram în locul tău, divorțam’. A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, a povestit Ioana Ginghină pentru VIVA!.

Ioana Ginghină, detaliul din perioada traumatizantă

Anunțul despărțirii dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol a șocat pe toată lumea, mai ales că nu se știa că cei doi ar avea probleme în căsnicie. La 41 de ani, femeia a decis să ia viața de la capăt. Recent, în cadrul unui interviu, Ioana Ginghină

a descris în detaliu perioada traumatizantă dinaintea divorțului, povestind, totodată, că a încercat în repetate rânduri să-și salveze căsnicia. Nu a reușit!

Cred că știu unde s-a produs fisura. Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare… Nu știu!

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...