Mioara Roman trece prin momente teribile, noaptea, la azil. Are legătură cu fiica ei

2.500

Oana, fiica cea mică a fostului premier, a povestit că mama ei, Mioara Roman, trece prin momente teribile, noaptea, la azil. Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale și a promis că va spune tot adevărul în legătură cu această situație. Din cele povestite de Oana Roman, problemele mamei sale au legătură cu cealaltă fiică a ei, Catinca.

Oana Roman are o relație destul de apropiată cu mama ei, chiar și acum când Mioara se află într-un centru de recuperare. Potrivit vedetei, în momentul de față ea este singura rudă care o mai vizitează la azil, ori de câte ori are ocazia.

Acum, însă, Oana și-a vărsat amarul pe rețelele de socializare, după ce a aflat ce se petrece cu mama ei, noaptea.

Mioara Roman, momente teribile, noaptea, la azil

Oana Roman are extrem de multă grijă de cea care i-a dat viață și își dorește să își petreacă bătrânețea în liniște și pace. Așadar, nu este de mirare că vedeta s-a făcut foc și pară când a aflat care este cea mai mare supărare a mamei ei.

În cursul celei mai recente vizite pe care i-a făcut-o Mioarei, Oana Roman a aflat că mama sa îi duce extrem de tare dorul celeilalte fiice, Catinca. Numai că, potrivit Oanei, sora ei vitregă nu este deloc dispusă să petreacă timp cu cea care i-a dat viață.

„Am fost la mama și, din păcate, după ce mi-a spus că se bucură că am venit, a început să mă întrebe de Catinca, iar doamna asistentă mi-a spus că mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după Catinca, după fata ei.

Această fată a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, iar după a zis că eu mint și că o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, a precizat Oana Roman.

Oana Roman susține că sora sa a refuzat să o mai viziteze pe Mioara Roman, deși a trecut 6 luni de când a văzut-o ultima dată

Oana Roman a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa, după ce aceasta nu ar mai fi fost vizitată de Catinca de mai bine de șase luni. Vedeta a lăsat să se înțeleagă faptul că sora sa nu și-a mai dorit să o viziteze deloc, decizie care a luat-o prin surprindere.

Vizibil afectată de acest lucru, Oana Roman le-a spus fanilor că, de acum încolo, se va ocupa doar de mama și de fiica sa, având în vedere că atât relația dintre ea și fostul partener, dar și legătura cu sora sa nu sunt cele mai bune.

Catinca Roman nu și-ar fi dorit să o mai vadă pe mama sa, deși nu a mai văzut-o de mai bine de șase luni

Ultima perioadă a fost mai complicată pentru Oana Roman, care a încercat să se împartă cu brio între proiectele sale și viața de familie. După ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, vedeta a făcut alte dezvăluiri neașteptate despre atitudinea surorii sale.

„Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman, într-o postare distribuită pe Instagram.

Oana Roman a încheiat o relație toxică

Recent, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit definitiv de Marius Elisei, fostul ei soț, cu care are o fiică împreună.

Și, de parcă această supărare nu era de ajuns, vedeta a mai dezvăluit și problemele cu privire la sora ei vitregă, Catinca. Astfel că Oana a decis să spună tot ce se întâmplă în viața ei.

„Ca să închid subiectul definitiv, sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că nu vrea să meargă la mama și că eu aș spune lucrurile astea pentru că sunt rănită.

Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit să încheiem într-un final acea relație toxică pe care o aveam, pentru mine este o fericire.

Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt rănită, sunt foarte fericită și această discuție referitoare la mama nu are nicio legătură. Nu am nevoie de milă și compasiune, am nevoie ca mama să nu mai urle după fata ei”, a mai declarat Oana Roman.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!