Ce face soțul Andreei Esca atunci când o vede la Știrile Pro tv. Este un gest demn de admirat

656

Andreea Esca și soțul ei au o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme. Sunt un cuplu sudat despre care nu s-au auzit niciodată bârfe sau zvonuri.

Au știut, de-a lungul timpului, să mențină aprinsă flacăra iubirii și să țină relația lor departe de ochii curioșilor. Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți din anul 2000 și au doi copii împreună. Într-un interviu pentru Ciao.ro, Andreea a spus cum reușește să se înțeleagă atât de bine cu soțul ei și ce gest frumos face acesta pentru ea.

Gestul pe care Alexandre Eram îl face pentru Andreea Esca

Andreea Esca a povestit pentru Ciao.ro că și după atâția ani de căsnicie, soțul ei, omul de afaceri francez, Alexandre Eram face gesturi romantice pentru ea. Știrista de la Pro tv a spus că uneori, după emisie, soțul ei îi trimite un mesaj cu textul: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!

Este un gest pe care Andreea Esca îl prețuiește mult pentru că simte că soțul ei este atent la nevoile pe care ea le are și că o susține în tot ceea ce face.

El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe, a spus Andreea Esca.

Povestea lor de dragoste este foarte frumoasă, Andreea fiind cea a pus ochii pe Alexandre și a făcut tot ce a putut ca să stabilească o întâlnire cu el.

Întrebată despre momentele tensionate din cuplu lor, vedeta știrilor Pro tv a spus că nici ea și nici soțul ei nu sunt ranchiunoși, nu pot ține supărare unul pe celălalt, nici măcar de pe o zi pe alta.

Salariul Andreei Esca, de la Pro TV, a reprezentat întotdeauna un subiect de bârfă, chiar dacă oficial n-a apărut nicio sumă care să certifice cât de mare ar fi.Dincolo de asta însă, Andreea Esca nu are nicio problemă financiară, ea și soțul ei, Alexandre Eram fiind milionari.

Conform datelor oficiale de la Ministerul Finanțelor, extrase de capital.ro, cei doi au avut câștiguri de peste 1,3 milioane de lei în 2021, echivalentul a 260.000 de euro, ceea ce înseamnă mai bine de 20.000 de euro lunar.

Andreea Esca are o firmă care îi poartă numele și care are ca obiect de lucru producția cinematografică, video și de programe de televiziune.Andreea Esca și soțul ei Alexander Eram sunt asociați la firmele Atelierul de Vise SRL și Oberwood SRL.

Aceasta din urmă oferă spații de cazare în județul Sibiu, mai precis la Porumbacu de Sus și a adus un profit de 213.000 de lei, echivalentul a 42.600 de euro.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți din aprilie 2000. După câteva luni s-a născut fiica lor, Alexia, iar în 2003 a venit pe lume și băiatul lor, Aris.

Cei doi s-au cunoscut cu mai bine de două decenii în urmă, atunci când Alexandre Eram, cetățean francez, lucra la o fabrică de unde se luau ținute pentru angajații de la Pro TV. Prezentatoarea și omul de afaceri s-au întâlnit în cadrul unui eveniment și ulterior s-a legat relația care rezistă și azi.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!