Cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe, pe vremea când se iubea cu Florin Călinescu. Cei doi au fost colegi de clasă

886

Cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe, pe vremea când se iubea cu Florin Călinescu.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai celebre femei de afaceri din România. Fosta profesoara de matematică a intrat cu mult curaj în domeniul antreprenoriatului și a avut apariții și în show-uri TV.

Puțini știu că Monica Tatoiu și Florin Călinescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste pe vremea când frecventau același liceu. Iată cum arăta femeia de afaceri în tinerețe!

Monica Tatoiu, în vârstă de 66 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri de la noi din țară. Ea a fost inițial profesoară de matematică, apoi s-a orientat către mediul de afaceri.

În liceu însă Tatoiu a fost colegă cu Florin Călinescu, la începutul anilor ’70, când ambii erau niște adolescenți, elevi la Liceul Iorga din Timișoara. Mihaela Tatoiu era la acea vreme o tânără nonconformistă, cu o siluetă de model.

Cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe, pe vremea când se iubea cu Florin Călinescu

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta a terminat Facultatea de Matematică și a lucrat mai bine de 10 ani ca profesoară de matematică. Înainte să intre în domeniul afacerilor, ea a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în anul 1990.

În liceu, aceasta s-a iubit cu Florin Călinescu, fostul jurat de la „Românii au talent’, la începutul anilor 70, când cei doi erau colegi de clasă la Liceul Iorga din Timișoara.

Idila adolescentină a ținut până la finalul liceului, când destinele lor au luat-o pe căi diferite. Florin Călinescu a mers să studieze actoria, iar Monica Tatoiu s-a îndreptat către matematică.

La facultate, viitoarea profesoară de matematică și afaceristă avea să-l cunoască pe Radu Stoenescu, asistent la Politehnică. Cei doi s-au căsătorit în anul 1977, dar au divorțat după doar trei luni, notează Impact.ro.

De ce nu s-a lansat Monica Tatoiu în politică

Monica Tatoiu s-a făcut remarcată și datorită personalității puternice, calitate care este evidentă și în emisiunile TV, unde nu ezită să-și exprime părerile, oricât de controversate ar fi.

Monica Tatoiu a avut și o viață trepidantă, marcată de suișuri și coborâșuri. În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul unei emisiuni prezentate de Teo Trandafir. Acolo, fosta femeie de afaceri a vorbit despre regretele din viața sa.

„Au fost două sau trei chestii pe la 23 de ani pe care nu le-aș mai repeta, dar la 23 de ani ești atât de iresponsabilă… Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiențe sus jos.

Dacă intram în politică, auzeați despre mine niște lucruri și ați fi văzut niște… Asta e motivul pentru care nu am intrat în politică’, a spus simpatica pensionară.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!