Andreea Bălan și George s-au căsătorit civil. Ce nume va purta de azi frumoasa cântăreață. PRIMELE IMAGINI

Astăzi, în cadrul unei ceremonii pe care au organizat-o în secret, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil. Frumoasa cântăreață a radiat de fericire, iar alături i-au fost atât fiicele sale: Ella și Clara, mai mulți apropiați, printre care se numără și Andreea Antonescu, dar și nașii: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. După ceremonie s-a aflat ce nume va purta de azi jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil astăzi

În cadrul unui interviu acordat chiar azi, Andreea Bălan a dezvăluit că nu a luat numele de familie al lui George Burcea. “Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars

Primul mesaj pe care Andreea Bălan l-a transmis la scurt timp după încheierea ceremoniei civile a fost: “Un «DA» hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ❤️????@george_burcea @ellaclara.official”. Ulterior, ea a mai postat l-a postat pe următorul: “Fericire si implinire alaturi de oamenii dragi noua?❤️” – desigur această postare a fost însoțită de mai multe poze de album realizate pe la Starea Civilă unde a avut loc fericitul eveniment

Într-o înregistrare postată pe Insta Story, George Burcea a făcut o glumă după ce a primit certificatul care atestă căsătoria cu Andreea Bălan. “Am intrat puțin în Primărie și m-am ales cu un certificat de căsătorie. Deci, nu mai intrați în primărie. Dacă puneți pasul în Primărie, asta scrie pe voi!”, a afirmat carismaticul actor în timp ce ținea documentul important în mână.

De glume s-a ținut și Andreea Antonescu… ea i-a transmis mirelui că, de fapt, Andreea Bălan va fi mereu doar a ei. “Și-am furat mireasa, merge cu mine! Rămâi a mea toată viața! George, ai crezut tu că mi-o iei, dar, doar ți-o împrumut așa… tot a mea rămâne!”, a spus jumătatea șatenă a trupei Andre într-o filmare urcată pe Insta Story. “M-a furat! Rămân, de la început până la sfârșit”, a confirmat în glumă Andreea Bălan care era cu colega ei de formație în mașina.

Loading...
Loading...