Zodiile care vor avea noroc la bani în 2019

Pentru a afla ce zodii vor avea noroc la bani în anul 2019, vom analiza tranzitele astrologice ale planetelor cu mișcare lentă și nu pe cele cu tranzite rapide sau lunare.

Planeta Mercur care, dincolo de a fi planeta responsabilă cu comunicarea, este și planeta tranzacțiilor, a investițiilor și a negocierilor, are tranzit rapid, prin urmare, acolo unde aceasta traversează sectorul financiar șansele de îmbunătățire a veniturilor sunt mari, însă pe termen scurt, motiv pentru care nu va fi luată în calcul în această analiză astrologică.

De asemenea, nici planetei Venus, planeta micilor beneficii, dar și a iubirii, de asemenea, responsabilă cu norocul financiar, nu îi vom lua în calcul tranzitele lunare.

Punctăm aceste aspecte deoarece atât Mercur, cât și Venus, de-a lungul anului, pot aduce mai multor zodii ocazia îmbunătățirii situației financiare.

Iată care sunt zodiile care vor avea noroc la bani în 2019!

Zodii care vor avea noroc la bani în 2019

Pentru a afla care sunt zodiile care vor avea noroc la bani în 2019, vom analiza tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, care până în decembrie 2019 se află acasă, în Săgetător, adică în semnul pe care-l guvernează, dar și tranzitul lui Uranus, planeta marilor schimbări, care încă șapte ani de aici încolo se va afla în zodia Taur.

Rac

Luna următoare se anunță o perioadă extrem de fericită pentru nativii din Rac. Viața este dispusă să le ofere tot ce și-au visat. Este posibil să întâlnească marea iubire, să primească o sumă mare de bani, să fie promovați într-o funcție care le va permite să-și îmbunătățească situația financiară.

Berbec

După o perioadă destul de săracă în evenimente care să le readucă zâmbetul pe buze, persoanele născute în zodia Berbecului trebuie să știe că august va marca o cotitură în viața lor. Bani și succes sunt cele mai importante ingrediente ale lunii viitoare. În plan profesional situația se normalizează, proiectele începute vor fi duse la bun sfârșit, se vor contura oportunități noi, extrem de promițătoare.

Săgetător

În ultimul timp, norocul i-a cam evitat pe nativii din Săgetător. Dar necazurile și ghinioanele vor dispărea, nefericirea se va spulbera. Ceea ce nu a mers ieri, acum va funcționa. Sfatul astrologilor: nu zăboviți, deschideți o nouă pagină a vieții. Totul se va clarifica în august, în special în plan financiar.

Gemeni

Poate că unii nativi din Gemeni nu vor sesiza schimbările în bine care se vor produce, pentru că sunt deja mulțumiți de ceea ce se întâmplă în viața lor. Dar specialiștii susțin că, începând din august va fi și mai bine. Micile neînțelegeri din plan personal se vor rezolva. Banii nu vor mai constitui o problemă, iar perspectivele unor câștiguri și mai mari se vor consolida.

Loading...
Loading...