Dinu Maxer nu s-a mai ferit și a spus tot adevărul. Artistul a dat cărțile pe față: „La ea s-a umplut paharul…”

10.604

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație. Cei doi ar locui în același bloc, însă în apartamente diferite, iar fiecare ar fi rămas cu câte un copil.

Deea Maxer anunța recent despărțirea de Dinu, după o căsnicie de 18 ani. Cei doi nu păreau să aibă probleme în relație, însă situația pare că era alta. Potrivit informațiilor apărute în presă, ea ar fi fost cea care a decis să pună punct relației. Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi locuiesc în același bloc, asta pentru că Deea și-ar fi cumpărat un apartament în același bloc în care a stat cu Dinu. Fetița a rămas să locuiască cu mama, în timp ce băiețelul locuiește cu tatăl.

„Deea și-a cumpărat un apartament în același bloc unde a stat cu Dinu. Ea locuiește acum la etajul doi și el la etajul patru. Blocul este în Bragadiru. Au ales să se mute așa pentru că vor să nu le vină greu copiilor, să le fie lor ok. Băiatul stă cu Dinu și Deea cu fata. Locuința pe care a cumpărat-o Deea este cu banii cash, nu a luat nimic pe credit’, au declarat apropiații celor doi pentru Click!.

În urmă cu ceva timp, Dinu Maxer spunea că nu și-a dorit niciodată să-și întemeieze o familie și nici nu a vrut să aibă copii, însă Deea Maxer a reușit să-l vindece. „Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Nici nu am vrut să am copii. Am avut un exemplu negativ după divorțul părinților mei. Un frate de-al meu la vârsta de 10 ani a fost călcat de un tramvai în București. Această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid în acel moment că n-o să am niciodată familie.

Am avut nevoie foarte mulți ani să mă tratez. Cred că medicamentul meu se numește Deea Maxer. Deea a înțeles că dacă forțează ceva cu mine nu se va putea. Inclusiv cu al doilea copil au trecut 10 ani să mi-l doresc. Vreau să fac lucrurile atunci când mi le doresc și când îmi plac’, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei voiau să dea copiii la mamă. Dinu Maxer: „Am făcut partajul, am băgat divorțul’ Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru.

Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc’, a spus Dinu Maxer, care locuiește acum cu băiatul, iar Deea Maxer cu fetița. „Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act’, a explicat artistul în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Cântărețul a ținut să precize că nu infidelitatea a fost motivul divorțului, după ce în presă au apărut zvonuri că Deea Maxer ar avea relație cu medicul estetician, la care l-a dus, de altfel, și pe soțul ei să facă blefaroplastie.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Nu pot să-i reproșez Deei infidelitatea, și nici ea mie! Nu are o relație cu medicul estetician!’, a spus Dinu.

Cum s-a produs ruptura dintr Andreea și Dinu Maxer?

„Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară’, a mai adăugat artistul.

Dinu Maxer a explicat că ruptura dintre el și Deea s-a produs încă din vara anului trecut și deși au încercat să-și salveze căsnicia, nu au reușit.

„Între mine și Deea sunt 16 ani. Eu am luat-o pe Deea ca prietenă de la 15 și așa am ținut-o până la 18 ani. Eu am trăit cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mamă, gospodină, și după ce s-a născut Maysa am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. La ea s-a umplut paharul! Eu am avut mult proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR.

Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred. Eu nu m-am îmbogățit, dar am trăit bine. Ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care eu le-am fixat în viață! Adevărata problemă a fost iubirea! La noi a ținut 15 ani, sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț a fost rostit în cuplul nostru pe 15 august 2022. Relația s-a transformat într-o relație platonică, banală.

Eu credeam că așa trebuie să fie relația după 18 ani. În vară, ea a zis: ce facem, divorțăm?! Eu am zis că simt la fel! Mă refer și la viața initimă. Lucurile romantice dispăruseră. Ne-am aruncat unul în brațele altuia și am avut 3 luni de iubire intensă. Eu m-am reconectat, ea nu a mai putut! Mie mi-a fost greu să renunț la relație. Am rugat-o să aștepte ca și eu să mă pot deconecta de la ea. Eu sunt acum în situația de acceptare. Nu există a treia persoană între noi. Noi suntem singuri. Eu am condus în căsnicie, după am tras amândoi la aceeași căruță, în ultimii ani însă ea a preluat frâiele’, a mai spus cântărețul.

Marți, 28 martie, Deea și Dinu Maxer au dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că s-au despărțit. „Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost pe rând, piloți!

Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim , Deea și Dinu Maxer’, au transmis cei doi, care au semnat deja actele de divorț chiar marți, 28 martie.

După anunțul divorțului, vedeta l-a șters pe fostul soț de pe rețelele de socializare, însă, a păstrat fotografii cu alți bărbați. Pe contul de Instagram al Deei Maxer se poate vedea cum nu-l mai urmărește pe Dinu. Fanii au observat imediat că fotografiile cu fostul soț au dispărut, dar, aceasta le-a păstrat pe cele cu alți doi bărbați, unul dintre ei este un reprezentant al unei firme a cărei imagine este, iar al doilea este un medic estetician la care a apelat de mai multe ori.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!