Prezicatoarea Maria Ghiorghiu face o nouă previziune-GROAZNICA pentru români: Ne asteapta o nenorocire..

8.604

Previuiunile clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu fac furori în România, iar acestea se împlinesc mai de fiecare dată. De această dată, dezvăluirile au legătură cu boli şi cutremure.

Maria Ghiorghiu a făcut noi previziuni sumbre. Se pare că românii se vor confrunta din nou cu o perioadă incertă, cu boala și suferința. În miez de noapte, clarvăzătoarea a avut o premoniție sumbră.

În cea mai recentă postare de pe blog-ul său personal Maria Ghiorghiu anunță vești cutremurătoare pentru români. Clarvăzătoarea avertizează populația în legătură cu o invazie a unui virus periculos, virus ce va avea urmări grave și chiar vor exista adevărate tragedii.

Maria Ghiorghiu a mai dezvăluit că în premoniție i s-au arătat oameni bolnavi, în partea de sus a trupului, în special la plămâni. După imaginea îngrijorătoare, clarvăzătoarea a publicat imediat un mesaj pe blog-ul său.

” În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un Cer senin, iar pe Cer, așa precum stă Soarele sau Luna, așa stătea o imagine foarte mare, extinsă pe Cer, o imagine îngrijorătoare. Vedeam un schelet uman, partea de sus a trupului, iar plămânii acestui trup erau roșii, erau aprinși precum este jarul în sobă.

Dragii mei, din nefericire, vom auzi din nou de oameni bolnavi, oameni cărora le vor fi foarte afectați plămânii în primul rând, așa ca la Covid, de altfel. Din ce cauze se vor întâmpla astfel de tragedii, eu nu știu să vă spun. Dar în zilele de astăzi, cu atâția viruși sloboziți în aer, ne putem aștepta la absolut orice. Să avem mare grijă de noi și de toți cei dragi nouă.

Să ne rugăm Domnului și Măicuței Domnului ca să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni, și să nu ne lase din brațele Sale. Cu dragoste, Maria”, este mesajul clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu.

MARIA GHIORGHIU, DUPĂ CE A PREZIS CUTREMURUL DIN TURCIA, ANUNŢĂ CE CATASTROFĂ VA LOVI ROMÂNIA

Maria Ghiorghiu este o renumită prezicătoare din România. A prezis cutremurul devastator din Turcia, a discutat despre viața pe alte planete și a vorbit despre sfârșitul lumii, dar și despre multe alte subiecte. Însă, de această dată, clarvăzătoarea a adus în discuție și posibilitatea producerii unei inundații. Se poate ca aceasta să fie generată de topirea bruscă a zăpezii sau de spargerea unei conducte, dar, ce știe cu certitudine Maria Ghiorghiu, este că va face ravagii.

Maria Ghiorghiu, despre posibilitatea producerii unei inundații: „Vom avea și inundații”

Prezicătoarea a văzut o serie de imagini, care înfățișau o inundație, dar apa nu era tulbure, ci era limpede. Acest lucru înseamnă că nu va avea loc un dezastru natural, ci, potrivit clarvăzătoarei, un bazin sau o țeavă de apă uriașă se va sparge și va duce la o nenorocire.

„Vom avea și inundații, acolo unde, probabil. Vedeam străzi în care apa curgea ca în cascadă, dar culmea e că nu vedeam o apă tulbure, ci vedeam o apă foarte limpede, parcă era de la robinet. Și asta mă duce cu gândul ca nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin, vreo țeavă de apă, că era apa limpede, nu era maro, era ca la robinet. Dar dacă se va întâmpla vreun accident din acest nedorit, chiar va face ravagii, va face inundații.

Deci, ca niciodată, când vedeam inundații vedeam apa murdară, mâloasă, aici era apa curată și curgea ca în cascadă pe străzi și era destul de înalt. Vom auzi de inundații, dar s-ar putea să fie inundații de la vreun accident, de la vreun bazin sau vreo țeavă de apă uriașă, care să se spargă și să iasă la suprafață, pentru că era apa limpede.

Asta mi-a atras atenția în mod deosebit. Și dacă Dumnezeu voia să îmi arate doar niște inundații, cred că îmi arăta de la distanță, nu-mi arăta imaginea atât de aproape, încât să văd că apa este perfect limpede și se vedea sub apă.”, a declarat Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Cred că va fi o conductă uriașă care se va sparge”

Maria Ghiorghiu a văzut apa curgând pe străzi ca în cascadă și era atât de limpede, semn că va fi vorba de spargerea unei conducte uriașe.

„Chiar mă gândeam cum poate să curgă pe străzi apa ca în cascadă și atât de limpede. Și atunci m-a dus cu gândul că s-ar putea să fie vreun dezastru, de ce nu? Să se spargă vreun bazin sau o conductă de apă mai mare, care să provoace astfel de inundații. Vom auzi, cu siguranță, nu știu când sau unde, dar vom auzi despre o astfel de inundație cu apă limpede. Cred că va fi o conductă uriașă care se va sparge.”, a adăugat renumita clarvăzătoare.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!