Andreea Bălan, ipostaze tandre în brațele lui Jador. Cântărețul nu se ascunde de nimeni: „Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că…”. Prima reactie a Andreei Balan

5.897

Showbiz-ul românesc a explodat odată cu formarea celui mai nou cuplu! Andreea Bălan se pare că trăiește o poveste de dragoste cu manelistul Jador. Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși cei doi.

Imagini incendiare au fost surprinse cu cel mai nou și neașteptat cuplu din showbiz-ul românesc! Andreea Bălan se pare că a lăsat în urmă traumele trecutului și clipele nefericite și s-a aruncat în brațele lui Jador.

Între celebrul manelist, pe numele său real Ionuț Dumitrache și jumătatea blondă de la Andre se pare că se înfiripă o poveste cât se poate de pasională.

Andreea Bălan a fost surprinsă în zona de nord a Capitalei la o întâlnire nocturnă cu celebrul manelist.

Aceasta a fost văzută la volanul bolidului său Range Rover Evoque, care se ridică la un preț de 70.000 de euro, staționând în cartierul Floreasca. La scurt timp și-a făcut apariția și-a făcut apariția Jador, conform imaginilor surprinse de paparazzii Cancan. Cei doi s-au mai întâlnit la schi în stațiunea ISCHGL chiar în luna februarie.

Întâlnirea nocturnă a celor doi a fost cât se poate de neîntâmplătoare, deoarce Andreea Bălan l-a luat pe Jador de la o petrecere, iar celebrul manelist era vizibil euforic. Fiind deja familiarizați unul cu celălalt, ei nu s-au ferit să se îmbrățișeze în momentul în care acesta s-a urcat pe scaunul din dreapta al autoturismului ei. Se știe despre Jador că o divinizează pe Andreea Bălan încă din copilărie.

Săruturile pasionale dintre Andreea Bălan și Jador

Jador era cât se poate de agitat și lipsit de stare. Acesta a coborât, la un moment dat din mașină, iar dialogul dintre ei a fost unul cât se poate de surprinzător. În glumă sau nu, Jador i-a spus că se teme că s-ar putea îndrăgosti.

„Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag ”” rău de tot”, a spus acesta.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” i-a dat și un răspun prompt, aceasta fiind stresată de faptul că lumea ar putea să îi vadă.

„Intră în mașină că ne vede lumea”, i-a zis Andreea Bălan lui Jador.

Aceștia erau cât se poate de încântați de faptul că s-au întâlnit, zâmbind cu gura până la urechi. Punctul culminant al serii a fost acela în care Andreea Bălan și celebrul manelist s-au sărutat pasional.

Aceștia nu au avut nici fel de reținere. Aceștia au profitat de fiecare semafor prins pe roșu pentru a-și oferi câteva clipe de afecțiune.

Andreea Bălan a distribuit un mesaj pe internet, după ce a fost „prinsă” sărutându-se cu Jador

După dezvăluirea micii sale escapade, Andreea Bălan a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare, în urmă cu nouă ore. Mai cu seamă, cântăreața, în vârstă de 38 de ani, a distribuit un videoclip ce are la bază o motivație referitoare la ego-ul pe care îl are fiecare persoană.

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”, este mesajul dsitribuit de cântăreață, la secțiunea Instastory.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!