LOREDANA GROZA A UIMIT ROMÂNIA. A FOST SURPRINSĂ CU AMANTUL LA FESTIVAL, CE S-A AFLAT DESPRE RELAȚIA CU UN SPORTIV CELEBRU

817

Loredana Groza nu are nevoie de nicio introducere! Este cunoscută pentru talentul său cu care bucură oamenii, dar, pe lângă voce, și aparițiile sale au reușit să îi impresioneze pe români.

Cântăreața a încercat să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, însă, au existat nenumărate zvonuri cu privire la relațiile pe care le-a avut.

Loredana Groza a fost mereu înconjurată de bărbați celebri. Și nu e de mirare. Vedeta a avut întotdeauna grijă de felul în care arată. Fie că este vorba de postări în mediul online, fie că participă la evenimente, Lori stârnește reacții.

De-a lungul carierei sale de peste 30 de ani, cântăreața s-a reinventat de multe ori, iar acest lucru a ajutat-o să rămână pe primele locuri în topul preferințelor oamenilor.

Loredana Groza s-ar fi iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți! Viața personală a Loredanei Groza a fost intens dezbătută de-a lungul timpului.

La începutul carierei sale, presa a scris că artista ar fi avut o relație cu fotbalistul Gabi Balint. Cei doi ar fi fost văzuţi împreună la una dintre ediţiile Cerbului de Aur. Relaţia dintre ei nu ar fi durat prea mult şi s-au despărţit la puţin timp după ce au fost surprinşi la Braşov.

Tot la nivel de zvon a rămas și o presupusă idilă cu actorul Ion Caramitru.

O relație asumată a fost cea cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după ce cântărețul ar fi înșelat-o pe bondină.

Multă vreme au circulat zvonuri și despre relația pe care Loredana Groza ar fi avut-o cu Nick Casciaro, câștigătorul de la X Factor.

Cei doi cântăreți au clarificat lucrurile și i-au calmat pe fani, spunându-le că ei colaborează strict din punct de vedere profesional: ”Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a subliniat Nick Casciaro.

Loredana Groza s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Loredana Groza a renunțat la verighetă în urmă cu mai mulți ani, iar atunci au apărut și primele zvonuri legate de divorț. Speculațiile au fost alimentate de faptul că cei doi au evitat să se mai afișeze împreună, în public.

Chiar și așa, artista nu a confirmat și nici nu a infirmat vreodată despărțirea de tatăl fiicei sale, Elena, acum în vârstă de 25 de ani.

În schimb, Vasile Groza, tatăl vedetei, un scriitor cunoscut, a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că fiica sa și fostul soț au o relație bună, deși nu mai locuiesc în aceeași casă.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, ne-a spus acesta.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!