Simona Halep, cerută în căsătorie de un fan! Cum a reacționat campioana de la Wimbledon

Simona Halep a câștigat campionatul de la Wimbledon și este deja în clubul select al marilor sportivi pe care i-a dat România lângă Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi sau Ivan Patzaichin. Constănțeanca a revenit în țară luni, 15 iulie, și fanii au primit-o precum o regină.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie pe aeroport

Simona Halep este omul momentului în România și oriunde merge fanii stârnesc o adevărată nebunie. Campioana de la Wimbledon a ajuns în România în urmă cu câteva zile, iar pe aeroportul ”Henri Coandă” unde a fost întâmpinată de zeci de fani fiind primită ca o regină.

Un bărbat care a venit însoțit de fiul său la aeroport să o întâmpine pe Simona Halep a adus și o pancartă pe care a scris: ”Simona, vrei să fii soția mea?”.

Însă, Simona nu i-a dat niciun răspuns fanului înfocat. În schimb, campioana de la Wimbledon a primit un trandafir de la o femeie care plângea de bucurie și a făcut un selfie cu aceasta.

Zeci de oameni au venit cu cadouri și flori sperând să obțină și un autograf. Tenismena își va celebra succesul pe ”Arena Națională” miercuri de la ora 19:00. Toți fanii și susținătorii sunt așteptați să o întâlnească pe campioană și să stea de vorbă cu ea.

Ce le-a spus Simona Halep fanilor pe aeroport

Simona Halep este prima câștigătoare din istoria României la Wimbledon. Ea a fost așteptată luni pe aeroport de Ion Țiriac care i-a pus la dispoziție o limuzină Rolls Royce pe care a condus-o chiar el.

Halep a ținut o scurtă conferință de presă și a declarat că fostul tenismen a ajutat-o cu sfaturile pe care i le-a dat. sursa:fanatik.ro

Loading...
Loading...
Loading...