Sarah Prodan, probleme în dragoste! Ce a pățit fiica Anamariei Prodan în fosta relație

6.187

Anamaria Prodan se poate considera o femeie cu adevărat împlinită atât datorită carierei sale impresionante, cât și grației familiei frumoase pe care o are. Impresara este mamă a trei copii – două fiice din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Sarah și Rebecca și un băiat din mariajul cu Laurențiu Reghecampf, Laurențiu Reghecampf Jr., zis și Bebeto.

Sarah Prodan a jucat baschet de performanță și a locuit o bună perioadă de timp în America, însă s-a întors în România anul trecut, pentru a fi alături de mama ei, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Tânăra, chiar dacă este abordată de foarte mulți băieți, preferă să rămână singură deoarece în fosta ei relație a fost dezamăgită complet.

Se pare că băiatul în fața căruia și-a deschis Sarah sufletul nu a fost deloc potrivit pentru ea. Recent, într-un interviu, tânăra a dezvăluit că a fost părăsită pur și simplu, iar de atunci nu își mai dorește să se implice în relații.

„Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Prodan, pentru click.ro.

Sarah Prodan a rămas alături de mama ei, chiar și după ce impresara a trecut peste momentul divorțului. Tânăra recunoaște că viața lor s-a schimbat odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf:

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat.

Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei.

Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a mărturisit Sarah Prodan.

Totodată, într-un alt interviu acordat la petrecerea mamei sale, Sarah a pus capăt și speculațiilor conform cărora și-ar fi făcut intervenții estetice.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare.

Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a spus Sarah.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!