Alexandra Măceșanu trăiește”. Anunțul făcut de familia fetei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, crede cu tărie că adolescenta trăiește, deși Dincă a spus că ucis-o pe tânăra de doar 15 ani.

Alexandru Cumpănașu a declarat că nu va avea liniște până nu va afla adevărul despre ce s-a întâmplat și intenționează să meargă în afara țării pentru o nouă expertiză care să dovedească că rămășițele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt într-adevăr ale nepoatei sale.

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește, să fie clar. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General.

În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final”, declarat Alexandru Cumpănașu pentru Antena3.

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie a.c. după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Fata a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Polițiștii nu au reușit să o găsească, ajungând la domiciliul bărbatului după 19 ore de la apel.

Loading...
Loading...
Loading...