O femeie pastor a lăsat biserica pentru o carieră OnlyFans. Credincioșii ei sunt acum cei mai fideli clienți GALERIE FOTO

103

O femeie pastor a renunțat la biserică pentru a lucra ca model OnlyFans, iar credincioșii din parohia sa i-au devenit cei mai fideli clienți.

Nikole a lăsat viața bisericească în urmă pentru a lucra ca model și câștigă acum o avere din fotografiile sexy pe care le postează online, scrie Daily Star.

Nikole a fost crescută într-o familie religioasă și s-a străduit întotdeauna să aibă un soț și copii – dar abia mai târziu în viață și-a dat seama că a ascuns un secret. Mama din California și-a înfruntat temerile și a recunoscut că este bisexuală, a părăsit biserica, iar din 2021 a început să posteze pe OnlyFans.

Fostul pastor câștigă acum o avere de pe site-ul cu abonamente pentru adulți – dar, cel mai bine, este mulțumită că și-a lăsat în urmă trecutul restrictiv.

Nikole a spus că probabil că există și alți oameni ca ea, disperați să se elibereze de comunitățile religioase stricte în care au fost crescuți.

”Cred că oricine a fost crescut într-un mediu represiv – și este în mod natural foarte sexual – fie va trăi cu vinovăție pe tot parcursul vieții, fie va abandona complet viața anterioară pentru o șansă la o viață nouă și mai adevărată. Îți poți da seama în ce categorie am intrat”, a declarat ea pentru sursa citată.

Nikole Mitchell a mai spus că mulți oameni din trecutul ei îi accesează conținutul pe care îl postează online.

”Asta m-a învățat religia mea”
”Fie că este un fost membru al bisericii sau un fost elev de-al meu de liceu (am fost profesor de liceu) – îmi spun cât de recunoscători sunt pentru că am plecat și pentru că sunt o voce pentru libertatea sexuală”.

”Speranța mea este ca decizia mea să îi conducă la și mai multă libertate în viața lor”.

Chiar dacă viața ei s-a transformat în multe feluri acum, Nikole este fericită că a luat decizia de a părăsi biserica.

Dacă ar fi rămas, probabil că ar fi spus o poveste despre cum o viață de sacrificiu ar fi fost lucrul corect de făcut și ce „onoare” ar fi fost să purtați această povară.

„Asta m-a învățat religia mea”, a spus ea.

„Să mă neg și să mă sacrific. Este considerat cel mai sfânt lucru pe care l-ai putea face. Așa că m-aș fi convins că sunt fericită, chiar dacă visam să trăiesc o viață diferită”.

Chiar dacă a fost suficient de curajoasă să facă pasul acesta, ea este conștientă că nu toată lumea are „libertatea” sau „siguranța” să lase totul în urmă și să înceapă totul de la început.

”Dar pot spune asta cu 100% certitudine – este cu adevărat unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată cu viața mea. Sunt cel mai fericit, cel mai liber, cel mai bogat și cel mai mult eu însumi din câte am fost vreodată. Nu regret deloc. Singurul meu regret este că nu am făcut-o mai devreme”, a mai spus fostul pastor.

SURSA: stirileprotv.ro

GALERIE FOTO

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!