Horoscop 14 mai 2023, cu Neti Sandu. Cine va avea parte de un surplus financiar

1.730

Horoscop 14 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv.

O zi destul de bună. O să ne alegem cu grijă compania, destinaţia şi o să ne bucurăm de prezenţa oamenilor care contează în viaţa voastră.

Vibraţia zilei este 5, număr maestru şi o să amplificăm gesturile de omenie.

Horoscop 14 mai 2023 – TAUR

Întâlnire importantă – e cineva care-aşteaptă răspuns de la voi, dacă rămâneţi împreună, sau nu, şi dacă ieşiţi la o plimbare aţi putea avea o discuţie serioasă.

O să vă faceţi timp să petreceţi câteva ore cu rudele apropiate şi să puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.

Horoscop 14 mai 2023 – GEMENI

Poate are loc o negociere, chiar şi la cafea, ca să fie într-un cadru neutru, să vă spuneţi punctul de vedere că să vedeţi dacă vă puneţi de acord, sau nu.

Aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva care spera să fiţi un cuplu şi o să trebuiască să ziceţi Da, sau ba.

Horoscop 14 mai 2023 – RAC

Lumea are nevoie de voi şi o să vă lăsaţi curtaţi, să ieşiţi la un film, un spectacol, o plimbare, la o masă în oraş, prezenţa voastră e foarte binevenită.

Prietenii vor să daţi o fugă prin împrejurimi, c-o fi o destinaţie care era mai demult în agenda voastră şi o să fie deconectant.

Horoscop 14 mai 2023 – LEU

Poate daţi o fugă în staţiunea preferată ca să luaţi aer curat, să mâncaţi bunătăţi bio, să vă relaxaţi şi să vă întoarceţi cu un alt vibe duminică.

S-ar putea să luaţi o decizie legată de familie, să vă luaţi altă casă c-o să apară un copil pe care vi-l doriţi de multă vreme.

Horoscop 14 mai 2023 – FECIOARĂ

O să vă achitaţi de treburile obligatorii şi-o să vă acordaţi şi vouă câteva ore ca să vă delectaţi cu altceva care să vă elibereze de stres.

O să ţineţi cont de preferinţele partenerului de cuplu şi vă faceţi program comun, ca să spargeţi monotonia, rutină, să aduceţi un plus de culoare în relaţie.

Horoscop 14 mai 2023 – BALANŢA

Poate prindeţi din zbor o ofertă de colaborare şi o să vă gândiţi până săptămâna viitoare dacă e convenabilă, sau nu.

Apare de undeva un surplus salarial, poate din colaborări sau partenerul de cuplu aduce mai bun mai mulți bani în casă. E un surplus financiar la voi.

Horoscop 14 mai 2023 – SCORPION

Vă bucuraţi de revederea cuiva care o să vină cu veşti bune, c-aveţi şi voi nevoie de un suport moral ca să puteţi munci, în continuare cu spor.

Se poate să primiţi un email referitor la o colaborare şi să lăsaţi la dospit ofertă, ca să vă relaxaţi ca lumea, în weekend.

Horoscop 14 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Familia vă cheamă la masă, la o plimbare după, ca să puneţi la cale o nuntă, un botez care vor avea loc în curând şi e nevoie de fiecare dintre voi.

Se strâng rubedeniile, ca poate aveţi o reuşită în familie şi daţi de băut, de mâncat, fie acasă, fie la restaurant.

Horoscop 14 mai 2023 – CAPRICORN

Vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate fi partener de cuplu şi e de văzut dacă, într-adevăr aveţi lucruri în comun ca să puteţi spera la o relaţie.

Poate plecaţi într-o excursie, chiar şi de-o zi ca să-i duceţi pe copii într-un parc de aventură, la un escape room, să se distreze.

Horoscop 14 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Sufleteşte are de unde să vă fie bine şi să-ntâlniţi pe cineva dacă n-aveţi pe nimeni şi să construiţi o relaţie că aveţi disponibilitate pentru aşa ceva.

Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să vă întreţineţi şi cu prietenii, să petreceţi un timp de calitate împreună.

Horoscop 14 mai 2023 – PEŞTI

E posibil să revină cineva cu care aţi avut o relaţie şi să pretindă că şi-a schimbat comportamentul, dar o să-l supuneţi la nişte teste şi o să vă dumiriţi

E posibil să-i treziţi sentimente de gelozie fiinţei iubite, deşi nu faceţi nimic greşit, şi totuşi să se-nţeleagă altceva. Fiţi mai atenţi.

Horoscop 14 mai 2023 – BERBEC

O reuşită în planul comunicării – o să vă faceţi înţeleşi după o perioadă în care aţi cam vorbit în contradictoriu şi dacă ieşiţi în doi o să spargeţi gheaţa, o să fie bine.

O să le faceţi o surpriză copiilor după ce v-au rugat să ieşiţi în parc, să se ducă poate la un miniparty.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!