Lora și Ionuț Ghenu, detalii despre relatia lor: Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți

239

Lora și Ionuț Ghenu au dat detalii din viața privată în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”. Insă nu se așteptau la întrebări atât de „incisive” din partea gazdei lor. Cei doi au lămurit un aspect intim al relației lor, când au fost întrebați cât timp au fost amanți.

Înainte de a începe o relație cu managerul ei, Ionuț Ghenu, Lora a fost căsătorită doi ani cu comendiantul Dan Badea. Mariajul nu a mers și cei doi s-au despărțit. La scurt timp, artista a fost acuzată că i l-a „furat” pe Ionuț Ghenu Doiniței Oancea, afirmație lipsită de fundament, susține Lora.

Jorge i-a chemat pe cei doi la podcast pentru a le da ocazia să ofere noi detalii din viața lor privată, însă una dintre primele întrebări i-a pus pe amândoi în încurcătură.

„Amanți, cât timp ați fost?”, a întrebat Jorge, moment în care Ionuț Ghenu a simțit un ușor disconfort. „Amanți? Nu am fost amantul nimănui”, a replicat el.

„Păi, suntem amanți, că nu suntem căsătoriți”, a răspuns Lora. „Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți. Mi-a fost ciudă un pic, știi? Îți vine să te răzbuni un pic… când ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și pe urmă să fie mai simplu, știi?”, a mai spus Lora, adăugând că Ghenu este „animalul ei spiritual”.

După 8 ani de relație și 10 ani de colaborare, Lora și Ionuț Ghenu spun că sunt pe drumul cel bun în crearea unei familii. Anul trecut, în podcastul lui Horia Brenciu, Lora și Ionuț Ghenu au anunțat că se vor căsători.

Jorge: „Lora, ești însărcinată?”

La rubrica Întrebările lu’ Jorge, cei doi au fost provocați să răspundă cu Da sau Nu la o serie de întrebări incomode. Printre ele și una pe care fanii cântăreței o așteptau cu interes: „Lora, ești însărcinată?”.

„Nu! What? De ce? Nici balonată nu sunt măcar, ca să mă întrebi asta. De ce m-a întrebat? Sunt grasă?”, a reacționat Lora, care face furori în costum de baie în vacanțele ei.

Artista a ținut să adauge că își dorește copii cu Ionuț Ghenu, dar că gândul de a rămâne gravidă o sperie, fiindcă un copil i-ar schimba planurile: „Mi-e frică, fiindcă am planuri. Am chestii de făcut”, a răspuns Lora.

Care este secretul relației de opt ani dintre Lora și Ionuț Ghenu

Lora a vorbit în urmă cu ceva vreme despre cum decurge relația sa cu Ionuț Ghenu. Artista a menționat că amândoi caută să evolueze împreună, să se susțină, dar în același timp să nu pună presiune, unul asupra celuilalt.

„Iubirea este GPS-ul vieții noastre. Dacă iubirea ne arată drumul înseamnă că orice altceva ne duce în pustiu. Am fost cu el la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu.

Eu îmi fac planuri cu el. Îl văd în viitor până la capăt. În același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate.

Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită. Dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă.

Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt. Dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile.„, a declarat Lora

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!