Nicoleta Luciu s-a pozat din nou fără machiaj. Ce face vedeta ca să arate ca la 20 de ani

321

După ce recent i s-a reproșat că pare îmbătrânită, Nicoleta Luciu s-a pozat fără machiaj și a împărtășit imaginea cu fanii.

Reacțiile nu au întârziat să apară, admiratorii transmițându-i foarte multe complimente. Nicoleta Luciu, care a aflat cum să-și țină sub control greutatea, a recunoscut și la ce tratamente de înfrumusețare apelează.

Nicoleta Luciu este fără doar și poate una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, aceasta arată spectaculos și face furori cu formele sale voluptoase.

Așa că nici nu-i de mirare că încinge imaginația bărbaților de fiecare dată când apare în public. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă admiratorii cu fotografii incendiare.

Nicoleta Luciu s-a pozat din nou fără machiaj

Având în vedere trecutul amoros controversat, frumoasa șatenă a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în showbiz-ul românesc. 7

Astfel că, de ceva vreme, Nicoleta Luciu a devenit o apariție discretă în lumea mondenă și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Însă, din când în când, împărtășește anumite imagini pe contul de socializare.

La 42 de ani, Nicoleta Luciu rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România. Drept dovadă sunt imaginile pe care le postează pe pagina ei de Instagram. Acum, vedeta și-a încântat fanii de pe retelele de socializare cu un selfie în care apare nemachiată. „Ești superbă!”, „Minunată”, i-au transmis admiratorii.

Într-o altă imagine postată de curând, fanii au ajuns la concluzia că vedeta lor preferată este neschimbată. „Frumoasă ați fost, frumoasă ați rămas”, i-a transmis un fan.

La ce tratamente de înfrumusețare apelează

Oricum, admiratorii ei sunt fascinați de aspectul ei mereu fresh. Vedeta spunea într-un interviu cum reușește să se mențină tânără.

„Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sfântul Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul.

După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac cinci ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro.

Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30. Dacă ea poate, putem și noi, europenele.

Acum să vedem cum vă fi peste încă zece ani. În general, am și mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop.

Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc”, a spus Nicoleta Luciu.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!