Femeia care a reclamat că a fost abuzată de Gheorghe Dincă: „M-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat și mi-a făcut…”

O femeie în vârstă de 49 de ani din localitatea olteană Brâncoveni, situată în apropierea orașului Caracal, a depus ieri, plângere la Poliție reclamând că a fost violată de Gheorghe Dincă.

Dincă a violat o femeie. Potrivit plângerii depuse la Poliție, femeia susține că a fost violată la locuința lui Gheorghe Dincă undeva în perioada aprilie-mai, când a fost chemată de presupusul criminal de la Caracal pentru a-l ajuta la muncile gospodărești.

Dinca a violat o femeie

Marinela B. a apărut în cursul după-amiezii de marţi, 13 august, la România TV, unde a dat detalii despre agresiunile sexuale pe care le reclamă.

„M-a luat de acasă şi mi-a zis că are de săpat nişte porumbi, în grădină. La ora 12.00 s-a sculat, că era beat, băuse ţuică şi cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat şi mi-a făcut şi în fund, şi peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3.00 (n.r. – 15.00).

Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă şi m-a făcut fleaşcă, mi-am revenit şi mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo zece cuţite, unul lângă altul. Nu m-a ameninţat, dar îmi era frică.

Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi şi m-a dus unde opresc microbuzele. Mi-a dat un pumn după cap şi am căzut”, a povestit femeia în timpul intervenției la RTV.

Potrivit unor surse implicate în ancheta de la Caracal, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în timpul anchetei despre existenţa celei de-a treia victime, iar femeia din Brâncoveni a fost convocată şi audiată de poliţişti în baza confesiunilor presupusului criminal al Alexandrei şi Luizei. Reclamaţia la Poliţie a fost depusă de femeie abia după audieri.

Femeia face parte dintr-o familie nevoiaşă, formată din şase membri care locuiesc în aceeaşi casă. Nu are loc de muncă şi obişnuieşte să câştige bani din munca cu ziua prin sat. Oamenii din sat spun că are doi copii din relaţii anterioare, dar că n-a creat probleme nimănui.

Loading...
Loading...