Andreea Antonescu și-a sărbătorit fiica în Statele Unite, alături de fostul soț. Sienna a avut parte de o petrecere în parc

4.420

Andreea Antonescu a zburat peste Ocean, pentru a fi alături de Sienna, la petrecerea de ziua ei. Fiica mai mare a cântăreței a împlinit 12 ani și a sărbătorit alături de părinți și prieteni.

În Statele Unite ale Americii, Andreea Antonescu s-a revăzut cu fiica ei, Sienna, dar și cu fostul soț, Traian Spak.

După divorț, ei au rămas în relații bune și încearcă să-i ofere o educație frumoasă Siennei. Pe lândă studii, adolescenta merge la antrenamente de gimnastică.

Cu câteva zile în urmă, Andreea Antonescu povestea, pe rețelele sociale, despre petrecerea Siennei:

„Astăzi o serbăm pe minunata mea @sienna_spak, în avans, ziua ei fiind peste 3 zile! Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei știa ca nu voi lipsi.

Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta. La mulți ani, inima mea!”

Sienna Spak s-a născut pe 24 mai 2011, la o clinică privată din București.

În vârstă de 40 de ani, Andreea Antonescu mai are o fetiță de 5 luni, din relația cu Victor Vrînceanu. Cei doi s-au despărțit la doar câteva luni de când au devenit părinți.

Andreea Antonescu nu i-a spus Siennei despre despărțirea de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinții unei fetițe. Artista a dezvăluit recent că fiica ei, Sienna, nu știe despre ruptura dintre vedetă și fostul iubit. Sienna a plecat din România spre America înainte ca mezina familiei să vină pe lume.

„Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. – la știri), dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri.

La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față.

Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!