Mihai Voropchievici Horoscop rune 19-25 iunie 2023. Taurii il au pe Wunjo, Balanțele încep o nouă viaţă

11.112

Horoscop rune 19-25 iunie 2023. Mihai Voropchievici anunță care e zodia care va da de belele în perioada următoare. Vești de ultimă oră pentru zodii!

Horoscop rune 19-25 iunie 2023. Mihai Voropchievici aduce cele mai așteptate predicții astrologice ale momentului.

Horoscop rune 19-25 iunie 2023. Mihai Voropchievici, veste proastă pentru Berbeci!

BERBEC

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie atenți la prietenii de care se apropie, la tot ce vor să întreprindă în perioada 19-25 iunie 2023.

TAUR

Peste Tauri a dat norocul în săptămâna imediat următoare. Lor li se arată runa Wunjo. Sunt câștigători pe toate planurile. Trebuie să fie siguri că vor da lovitura.

GEMENI

Gemenii pot găsi multe rezolvări la problemele care îi frământă. Pot rezolva situații din viața lor doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

RAC

Racii sunt sfătuiți să lase la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Ei de obicei se gândesc destul de mult la trecut, însă ar fi bine să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

LEU

Leii vor ceartă
Leii sunt puși pe scandal. Au chef să dezvolte un uragan sau o bătălie furtunoasă, o dispută. Au ei acolo niște nemulțumiri în urma cărora vor să tragă pe cineva la răspundere. Runa îi atenționează să se calmeze, să se liniștească. Dacă se vor calma, totul se aranjează de la sine, fără să fie nevoie de ceartă sau scandal.

FECIOARA

Fecioarele așteaptă niște lucruri care să intervină în ambientalul lor, acasă. Rămân în așteptarea unor schimbări foarte importante acasă, în curând. Schimbările pot veni de la apropiați sau de la oameni de bine, care vin cu niște oferte de nerefuzat. E posibil să schimbe mobilierul ori să zugrăvească. În tot cazul, sunt schimbări importante.

BALANȚĂ

Balanțele sunt pregătite să înceapă o viață nouă în toate planurile. Universul le atenționează că au ajuns la acel nivel unde pot păși într-o nouă viață

SCORPION

Scorpionii, la fel ca Leii, vor să susțină o bătălie. Au ceva de rezolvat. Poate fi o discuție mai veche, o bătălie din trecut. Runa îi asigură că nu trebuie să fie îngrijiorați deoarece vor câștiga în mod sigur.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii, așa cum îi știm, vor să rezolve multe lucruri. Trebuie să aibă răbdare, mai ales că ei nu pot sta deloc locului. Nu e bine să forțeze mâna norocului, asta deoarece toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să le aștepte.

CAPRICORN

Capricornii care nu sunt implicați într-o relație au simbolul dragostei. E vorba de o dragoste nouă, ceva pasional, fierbinte. În săptămâna 19-25 iunie, dragostea e cu ei. Trebuie doar să își deschidă inima, să își dea voie să iubească.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă. Fie se mută în altă casă, fie din locul de muncă. E posibil să primească o ofertă mai generoasă, un loc de muncă mult mai bun și nu pot refuza.

PEȘTI

Peștii sunt cu gândul la vacanță. Vor să își facă din nou bagajele. Astrele îi anunță că urmează o călătorie, probabil o ieșire în natură sau la mare, că vremea le priește. De altfel, o escapadă într-un loc cu apă ar fi ideală pentru ei, căci Peștii se simt foarte bine în apă, sunt în mediul lor.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!