Ce probleme de sănătate are, de fapt, Jador. Apropiații manelistului s-au panicat deja: „Trebuie să se opereze

3.575

Jador se confruntă cu mari probleme de sănătate. Oamenii din anturajul manelistului au oferit mai multe comentarii pe marginea acestui subiect, de curând.

Jador și-a anunțat fanii că la finalul lui 2023 va renunța definitiv la cariera muzicală. Admiratorii manelistului din Bacău s-au arătat îngrijorați de postarea făcută de cântăreț, mai ales atunci când artistul a transmis faptul că speră ca Dumezeu să îl țină tare, pentru a mai putea să meargă la câteva cântări.

Ce se întâmplă de fapt

„În ultimele zile au apartut tot felul de speculații legate de problema cu care Jador se confruntă, iar gurile rele au spus că artistul ar suferi de o boala în fază terminală. Noi am aflat detalii exclusive despre problema cu care cântărețul se confruntă.

Mai exact, acesta are o problema la stomac si pe esofag, afecțiune care i-ar fi afectat și corzile vocale. Manelistul trebuie să fie operat de urgență!”

Prietenul lui Jador, panicat

Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador, a oferit mai multe informații.

„Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt pleacă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vocale.

Nu știu dacă va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este OK, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici.

Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador”, a comentat Bogdan Mocanu.

Jador se retrage din muzică din cauza unor probleme de sănătate – așa suna mesajul postat de artist pe rețelele de socializare zilele trecute, alături de o fotografie în care era surprins pe patul de spital. Fanii au fost îngrijorați și s-au mobilizat pentru a-i fi alături artistului în această perioadă dificilă. Cu toate acestea, nu toți au fost convinși de sinceritatea mesajului transmis de Jador.

Reacțiile au fost împărțite, iar internauții s-au împărțit în două tabere: unii susțin că este vorba despre o strategie de marketing, în timp ce alții cred că artistul se confruntă cu adevărate probleme de sănătate. Cert este că Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, iar povestea vieții sale a fost mereu subiect de interes pentru public.

Fostul cuplu Jador și Ella a făcut și el valuri în presa de specialitate, în ultima vreme. Cei doi s-au despărțit în urma unor certuri și atacuri verbale, iar ulterior au încercat să își repare relația în calitate de prieteni. Fosta iubită a manelistului a declarat că nu îi poartă pică lui Jador și crede că în aceste momente trebuie să fie alături de el, indiferent de tot ce s-a întâmplat între ei.

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Ella a povestit despre momentele grele prin care a trecut după moartea mamei sale și despre atacurile verbale primite de la fostul ei partener de viață. Cu toate acestea, tânăra a făcut un apel către fanii lui Jador să îi fie alături în această perioadă dificilă și să nu uite că artistul are nevoie de susținerea tuturor.

În final, mesajul transmis de Jador este unul îngrijorător pentru fanii săi. Cu toate acestea, trebuie să îi oferim artistului susținerea și încrederea de care are nevoie în aceste momente dificile. Fie că este vorba despre o strategie de marketing sau despre probleme reale de sănătate, important este să fim alături de Jador și să îi transmitem gânduri bune.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!