Sportivul Denis Porumb a murit la doar 17 ani

1.565

Denis, tânărul fotbalist din Buzău care a rămas fără picior după ce a încercat să sară un gard, s-a stins din viață.

Denis a murit, iar familia și prietenii sunt răpuși de durere și încă speră că totul e doar un coșmar..

Nu s-a gândit niciun moment la pericolul care avea să-i distrugă adolescența. O bucată de fier beton i-a străpuns piciorul și i-a secționat artera femurală şi vena iliacă, potrivit buzoienii.

Denis, din comuna Cochirleanca, judeţul Buzău, se juca fotbal cu mai mulți tineri pe o uliță din sat.

Mingea a ajuns în curtea școlii, iar el s-a dus să o recupereze. Nu s-a gândit niciun moment la pericolul care avea să-i distrugă adolescența.

O bucată de fier beton i-a străpuns piciorul și i-a secționat artera femurală şi vena Denis are nevoie de ajutorul tuturor ca să trăiască.

O asistentă de la UPU, care locuia în zona respectivă și pe care au chemat-o copiii după ce Denis a leșinat, i-a acordat tânărului primul ajutor.

Tânărul a ajuns ulterior la UPU a Spitalului Județean Buzău, unde medicii l-au băgat pe perfuzii. Apoi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Adolescentului i-a fost amputat piciorul, iar starea sa este în continuare critică el având nevoie de cât mai mult sânge pentru a putea trăi.

Zilele trecute, cunoscuții lui Denis lansau zeci de apeluri pe internet pentru a găsi donatori de sânge, iar adolescentul să poată fi salvat.

„Verisorul meu, Denis Gabriel Porumb, are nevoie de donatori de sânge pentru transfuzii. A suferit un accident şi este acum la Spitatul Floreasca din Bucureşti.

Va rugam din suflet, pentru cine doreşte sa meargă la orice centru de donare sa doneze sange pentru el. Important sa specificaţi numele lui şi spitalul unde este internat.

Va rog din suflet, sa distribuiţi masiv acest mesaj. Din ce am înţeles la Buzău, abia luni dimineaţa au deschis la centrul de donare. Va mulţumim!”, scris verișorul lui Denis, zilele trecute, pe Facebook.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!