De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul ei, înainte ca el s-o lovească în cap cu ciocanul: ”Lucra până cădea din picioare și el…”

5.869

De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul ei, înainte să fie lovită cu ciocanul în cap de către bărbat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Roba a fost în urmă cu două săptămâni lovită cu ciocanul în cap de către soțul ei, până când a rămas inconștientă și a fost nevoită să suporte o operație pe creier timp de 9 ore.

Mai mult decât atât, deși s-a trezit din comă, în continuare medicii sunt reținuți cu privire la starea ei de sănătate și la recuperarea de care are mare nevoie. Recent, VIVA! a luat legătură cu o cunoștință apropiată a vedetei, care a povestit motivele divorțului dintre Dana Roba și bărbatul cu care are două fetițe. Iată ce a ieșit la iveală!

Dana Roba și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe adorabile. Ei bine însă, în ultima vreme problemele și-au făcut apariția în casa lor, astfel că nu au mai putut trece peste el. Potrivit sursei care a făcut declarațiile de mai jos, Dana Roba se săturase să își mai crească fiicele într-un mediu toxic, unde mereu predomina cearta și limbajul agresiv al tatălui lor.

Potrivit sursei apropiate Dana Roba a băgat divorț de soțul ei pentru ca fiicele ei să crească într-un mediul plăcut și frumos, așa cum trebuie, nu printre jigniri din partea tatălui ei. De asemenea, deși mereu l-a lăudat în fața tuturor, la un moment dat nu a mai putut ascunde aceste lucruri neplăcute din familia lor și i-a dezvăluit sursei cu care am vorbit faptul că nu se comportă deloc frumos cu ea și s-a săturat.

Ea l-a laudat mereu, dar la un moment dat am prins-o nervoasa si suparata, si mi s-a plans ca sotul ei se comporta foarte urat cu ea, ca e agresiv verbal, si ca ea a hotarat sa divorteze pentru ca nu voia sa-si creasca fetitele intr-un mediu toxic.

Mai mult decat atat, el ii cerea din ce in ce mai multi bani si avea pretentia sa manance la cele mai scumpe restaurante desi nu muncea. Ea castiga foarte multi bani, dar lucra pana cadea din picioare, avea cliente si la patru dimineata, iar el avea mult timp liber, cand fetele erau la gradinita.’, a declarat o sursa apropiata de Dana Roba.

Mai mult decât atât, Dana Roba era singura care aduce bani în casă, iar el stătea cu cele două fiice pe care le au împreună. Cu toate astea, deși avea timp liber când micuțele erau la grădiniță, el nu făcea nimic benefic, ci doar aștepta bani din partea vedetei. De asemenea, tot persoana apropiată Danei Roba a declarat faptul că el avea mereu pretenții de lucruri scumpe și luxoase, deși nu muncea, iar ea își începea ziua de muncă la salon chiar și de la 4 dimineața.

Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier

În urmă cu câteva zile, apropiații vedetei au dat vestea că Dana Roba s-a trezit din comă și că a rostit primele cuvinte. Se pare că deși există progrese în ceea ce privește starea de sănătate a Danei Roba, situația este încă critică. Medicii sunt rezervați, însă familia, apropiații și toți cei dragi se roagă zilnic ca totul să fie bine și să își revină complet, asta fiindcă are două fetițe acasă care o așteaptă.

„Dana s-a trezit, vorbește, altceva nu mai știu.’, ne-a spus Alina Radi, în urmă cu câteva zile.

De asemenea, și familia ei a făcut declarații cu privire la starea ei de sănătate, care în prezent este ținută sub atenta observație a medicilor.

Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal. Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal.

Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm. A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?’ Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice.

Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla, au declarat apropiații vedetei