Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican! Artistul, mărturisiri despre acest pas al relației lor: „O mică greșeală…”

187

Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican, și abia acum a vorbit despre asta!

Artistul a făcut mărturisiri despre acest pas al relației lor și spune că partenera lui l-a iertat și a trecut peste. Iată ce a declarat cântărețul!

Armin Nicoară este întotdeauna un om sincer și nu se ascunde după degete atunci când trebuie să spună adevărul despre un anumit subiect. Ei bine, artistul a declarat recent că și-a înșelat soția. Iată ce mărturisiri a făcut cântărețul!

Armin Nicoară a recunoscut că și-a înșelat soția înainte de nuntă. Cu toate acestea, Claudia Puican l-a iertat pe cântăreț, a trecut peste și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Artistul a mărturisit că el este ca un copil și se bucură că soția lui l-a putut ierta după această greșeală.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil”, a precizat artistul, în cadrul unei emisiuni TV.

Întrebat dacă el ar ierta-o pe ea dacă ar face această greșeală, Armin Nicoară a precizat că nu crede că ar accepta asta, deoarece din partea bărbaților nu este vorba de sentimente, în schimb din partea femeilor este. Cu toate că el consideră că și-ar lua hate din partea fanilor, artistul a vobit deschis despre acest subiect delicat.

„Nu știu, poate voi fi… din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la… adică noi bărbații nu punem suflet”, a mai adăugat cântărețul.

În urmă cu câteva săptămâni, Armin Nicoară s-a dus pe Muntele Athos.

Cântărețul și-a dorit să meargă și la slujbă, iar la final, a achiziționat o icoană făcătoare de minuni. El a mers pe munte pentru a se ruga ca el și Claudia Puican să aibă copii.

„Nu există drum până la această mănăstire și se spune că aici e bine să te rogi, dacă vrei să faci copii. E bine să te rogi la Sfânta Ana.

Unii dintre noi nu am stat cu grupul că voiam să ajungem la slujbă, apoi ne-am rătăcit, nu am mai știut cum să ne găsim.

Eu îmi doresc să am un copil cu Claudia, iar când am auzit că această icoană e făcătoare de minuni pentru cei care vor copii, am venit. Uitați cum arată și icoana și am achiziționat-o…”, a spus el atunci.