Tragedia prin care trece Dana Roba, în spital, după ce a fost măcelărită! Care e dorința ei cea mai mare, dacă supraviețuiește!

2.637

Dana Roba nu e într-o stare deloc bună, ea se luptă pentru viața ei pe patul de spital după ce a fost măcelărită de soț. Dacă scapă cu viață, femeia are o singură dorință.

Dana Roba se află de două săptămâni la terapie intensivă după ce soțul și tatăl copiilor ei a lovit-o cu un ciocan. Femeia a suferit multiple lovituri la nivelul craniului și fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Medicii i-au dat, la început, șanse slabe de supraviețuire, fiind rezervați în privința ei. Acum însă, Dana Roba pare să fie într-o stare mai bună și a dat semne de revenire.

Din informațiile aflate de FANATIK, make-up artista a făcut progrese considerabile. Dana Roba are acum o dorință arzătoare, dacă va reuși să iasă din spital.

În ce stare e acum Dana Roba. Ea se luptă zilnic de pe patul de spital de la ATI pentru viața ei

Cunoscuta make-up artistă se luptă zilnic pentru a supraviețui după ce soțul ei a lovit-o cu un ciocan în cap. După intervenția de nouă ore pe creier, vedeta a stat timp de două săptămâni la terapie intensivă.

Acolo se află și în momentul de față, însă, din fericire, vedeta face progrese considerabile. Primele săptămâni critice au trecut, iar medicii încep să devină optimiști în privința ei. Apropriații vedetei au oferit ultimele detalii exclusive despre starea de sănătate a Danei Roba.

„Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul care l-a avut până acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, au spus apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Apropiații vedetei Dana Roba au dezvăluit marea ei dorință

Dana Roba se zbate să trăiască pentru fetițele pe care le are împreună cu fostul soț. Micuțele nu au mers la spital să o viziteze. Din moment ce sunt încă prea mici, situația ar fi dificilă pentru ele. Fetițele nu au informații nici despre tatăl lor care se află în arest.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge. Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare”, au mai dezvălui persoane din anturajul vedetei, exclusiv pentru FANATIK.

De asemenea, Dana Roba este decisă ca după ce își mai revine să iasă public și să spună tot ce i s-a întâmplat. Pentru moment, însă, vedeta nu poate să se streseze și nici să aibă emoții puternice.

„Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult.

Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață”, au mai spus apropiații vedetei.