Ianis Hagi se însoară. Cine este Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima și cum a reacționat Gică Hagi

228

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase, tânăra cu care se află într-o relație de mai mulți ani.

Fiul lui Gică Hagi și-a cerut iubita de soție în cel mai romantic cadru posibil, la Paris. Tânărul fotbalist, în vârstă de 24 de ani, a decis că este vremea să își ducă relația cu Elena la un alt nivel și i-a oferit inelul de logodnă în timpul unei vacanțe în capitala Franței.

Ianis Hagi se însoară cu Elena Tănase Elena Tănase a avut parte de o cerere în căsătorie așa cum visează fiecare fată: înconjurată de flori, cu Turnul Eiffel în spate.

Deși formează un cuplu de câțiva ani, cei doi au ales întotdeauna să fie discreți cu viața lor privată. Deși nu se afișează prea des împreună pe rețelele de socializare, Ianis a declarat în urmă cu ceva timp că se simte împlinit pe plan sentimental de când a cunoscut-o pe Elena.

Fiul lui Gică Hagi a postat imaginile de la cererea în căsătorie pe pagina sa de Instagram. În fotografii se vede cât de emoționată a fost Elena în momentul în care iubitul ei a îngenuncheat și i-a oferit inelul de logodnă. „You. Me. Oui”, a scris Ianis Hagi pe Instagram.

Cine este Elena Tănase

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită de aromâni, tatăl ei fiind Dimciu-Palavoti Tănase, un antreprenor cu afaceri în domeniul construcțiilor și în agricultură.

Logodnica lui Ianis Hagi este din Constanța și a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din localitatea situată la malul Mării Negre.

Elena l-a cunoscut pe Gică Hagi anul trecut, în Scoția, chiar de ziua de naștere a lui Ianis. Și fotbalistul i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, iar aceștia și-au oferit acordul pentru relația lor.

Ianis Hagi a făcut pasul cel mare cu inima plină de bucurie, mai ales că părinții lui și viitorii socrii se înțeleg foarte bine.

Cum a reacționat Gică Hagi când a aflat că fiul lui se însoară

După ce a primit vestea că fiul lui s-a logodit cu Elena Tănase, Gică Hagi a declarat că se bucură pentru Ianis. „O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil!

Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit”, a afirmat Gică Hagi la un post de televiziune, potrivit Știrile Pro TV.

Întrebat dacă a fost luat prin surprindere de această cerere în căsătorie, fostul mare fotbalist a răspuns: „Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”.