Ștefan Bănică, declarații despre cei trei copii ai lui: „Le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută”

298

Ștefan Bănică a făcut declarații despre cei trei copii ei lui, Radu Ștefan, Violeta și Alexandru.

Ștefan Bănică are un băiat, pe Radu Ștefan, din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.

Artistul și fosta lui soție, Andreea Marin, au început să formeze un cuplu în 2005. S-au căsătorit în 2007, iar în anul 2013 au divorțat. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta.

În prezent, artistul este într-o relație cu Lavinia Pîrva. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, și au și un copil, un băiețel pe nume Alexandru, în vârstă de patru ani.

Fanii lui Ștefan Bănică sunt deja obișnuiți cu faptul că artistul și-a tratat cu discreție anumite momente din viața lui, cum ar fi divorțurile. Cântărețul consideră că este important ca viața lui personală să rămână departe de lumina reflectoarelor.

„Intimitatea mea vine tocmai din sânul familiei. Dacă și lucrul ăsta devine public, eu de unde mă mai încarc? Ăsta e și motivul pentru care pentru unii par secretos, pentru alții cu nasul pe sus că nu vorbesc. Nu mă mai deranjează.

M-a deranjat la început pentru că simțeam că e un lucru neadevărat. Și poate că modul meu de a încerca să mă apăr părea distant. Dacă aș da timpul înapoi, la fel aș face, n-aș schimba nimic din lucrul ăsta”, a declarat Ștefan Bănică în podcastul „Magic Life” găzduit de Liana Stanciu.

Ștefan Bănică le-a vorbit copiilor săi despre presiunile și aspectele neplăcute care vin odată cu celebritatea.

„Istoria se repetă și greutățile pe care le-au întâmpinat copiii mei și pe care eu nu le-am avut, și anume să fie vânați de paparazzi când erau mici, eu neavând treaba asta, și le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută, să fie luați în balon de colegi, se numește acum bullying.

Le-am zis că asta trebuie să vă călească și vin la pachet cu meseriile părinților voștri, voi n-aveți nicio vină pentru lucrul ăsta, dar, în același timp, asta e situația. Prin ce ați trecut voi, făcând o paralelă între perioade, am trecut și eu, deci nu pot să fiu impresionat maxim de genul ăsta de suferință.”

Ștefan Bănică a făcut declarații emoționante și despre cei trei copii ai săi. Dacă Radu Ștefan calcă pe urmele celebrului său tată, având acum o carieră în actorie și muzică, Violeta preferă să se îndrepte către o altă direcție.

„Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucur de lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de…

Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare (…)

Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă, vrea o facultate extrem de prestigioasă, afară, probabil că se va îndrepta spre avocatură”, a adăugat Ștefan Bănică.