Horoscop 23 iunie 2023, realizat de Neti Sandu. Se încearcă cooptarea voastră într-o activitate bănoasă

1.829

Horoscop 23 iunie 2023, realizat de Neti Sandu pentru Știrile Protv.

Avem energie, chef de viață și o să putem face și treabă, și să ne și distrăm, ca să îmbinăm în mod fericit utilul cu plăcutul.

Vibrația zilei este 5 și să avem curaj să cerem ce al nostru și ce merităm

Horoscop 23 iunie 2023 – Rac

Vin de undeva niște bani și o să vă luați și acele lucruri pe care le omiteți de fiecare dată, că prioritatea erau ratele, facturile și o să vă mai răsfățați și voi un pic.

Horoscop 23 iunie 2023 – Leu

O să interacționați cu cineva care vrea să lucrați împreună, dar e ceva cu bătaie lungă și trebuie să vă gândiți bine de tot dacă vă încumetați sau nu, că o să fie multă muncă.

Horoscop 23 iunie 2023 – Fecioară

E cineva care tot insistă să primească iertare și să vă puteți continua relația că aveți multe în comun. Ia vedeți, poate puteți trece peste unele neînțelegeri.

Horoscop 23 iunie 2023 – Balanță

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-o activitate care vi s-ar potrivi, o fi și bănoasă, dar timpul pare să fie unul dintre impedimente.

Horoscop 23 iunie 2023 – Scorpion
O să apară o persoană șarmantă, dacă nu aveți partener de viață, și e posibil să vă completați frumos, să vă faceți viața mai frumoasă și să fiți fericiți.

Horoscop 23 iunie 2023 – Săgetător

O să perfectați niște acte, o situație și o să vă verificați statutul, că erați într-un provizorat, și abia acum puteți face progrese atât în plan profesional, cât și personal.

Horoscop 23 iunie 2023 – Capricorn

Se poate să descoperiți o activitate recreativă, un hobby, și să vă umpleți timpul liber cu ceva care să vă ajute să scăpați de oboseală, de stres, să puteți continua.

Horoscop 23 iunie 2023 – Vărsător

Se anunță proiecte noi la serviciu și poate veniți și voi în întâmpinarea lor cu o idee, o strategie care să conteze în ochii șefilor ca să căpătații poate o funcție.

Horoscop 23 iunie 2023 – Pești

Munca în echipă vă aduce satisfacții în perioada aceasta și o să luați parte la diverse evenimente care o să vă aducă în plus de experiență și o să primiți laude și aprecieri.

Horoscop 23 iunie 2023 – Berbec

O să relaționați cu niște oameni care vor să lucrați cot la cot cu ei, dacă nu cumva e invers și voi aveți nevoie de cineva care să fie la fel de calificat ca voi.

Horoscop 23 iunie 2023 – Taur

O să recuperați ceva care a fost al vostru, bani, bunuri, o casă, o mașină și o să vă canalizați eforturile să sporiți aceste lucruri redobândite.

Horoscop 23 iunie 2023 – Gemeni

La voi se întorc niște bani pe care poate i-ați împrumutat de mult cuiva și o să vă permiteți o escapadă turistică la munte sau la mare să vă relaxați.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!