Primele imagini cu Cristina Spătar mireasă! Artista radiază de fericire la brațul lui Vicențiu Mocanu, în fața altarului, în timpul cununiei religioase

9.797

Astăzi, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au văzut cel mai mare vis devenit realitate. Artista radiază de fericire, iar momentele în care au ajuns altarului au fost cu adevărat speciale. A atras toată atenția celor din jur cu rochia de mireasă pe care a purtat-o.

Elegantă și rafinată din cap până în picioare, a ales o rochie mulată, cu trenă detașabilă, incrustată cu pietre prețioase, și cu un decolteu care îi pune în evidență pieptul.

Rochia de mireasă a Cristinei Spătar a furat privirile tuturor, grație măiestriei cu care fiecare detaliu a fost atent lucrat. Vedeta a optat pentru o rochie stil sirenă, cu umerii lăsați, plină de pietre sclipitoare, dar și cu trenă detașabilă.

Și-a coafat părul lejer, în bucle simple și a ales o diademă prețioasă și un machiaj ca la carte. Click! vă prezintă primele imagini de la fericitul eveniment!

A ajuns în fața altarului la brațul soțului său, vizibil emoționată și fericită, iar la un moment dat chiar a izbucnit în lacrimi.

O apariție elegantă, invitați aleși pe măsură și fiecare detaliu bine pus la punct a conturat un eveniment așa cum s-a așteptat toată lumea: ca în basme!

Regina R&B-ului s-a ocupat personale ca totul să fie excepțional, mai ales rochia de mireasă pe care o poartă. Cântărește 10 kilograme și este de o frumusețe răvășitoare, deloc încărcată de detalii pompoase, ci elegantă, așa cum deja ne-a obișnuit cu fiecare apariție.

Machiajul și coafura au fost simple, însă diadema purtată pe cap a fost de efect, întreaga apariție fiind asortată cu o pereche de sandale argintii. A avut un buchet din cale albe, foarte simplu si modest, dar elegant și de efect totodată, care nu a putut fi trecut cu vederea.

Cristina Spătar a avut o apariție impactuoasă, coborând elegant din lift, ca o prințesă, în fața tuturor persoanelor care o așteptau cu mare nerăbdare. Mirele nu a fost nici el ferit de emoțiile din ziua cea mare, căci sentimentele i-au putut fi citite pe chip.

Cristina Spătar, în lacrimi în biserică

Am ajuns și la cel mai emoționant și semnificativ moment din timpul nunții, anume cununia religioasă. În fața lui Dumnezeu, jurându-și iubire și credință veșnică, Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar s-au lăsat pradă emoțiilor și vedeta le-a permis lacrimilor de fericire să-i străbată chipul.

De această dată, a renunțat la voal în favoarea unei coronițe, iar buchetul miresei a fost format din aceleași flori din care au fost create și decorațiunile din interiorul localului de lux unde vor petrece până dimineața, cale.

Cristina Spătar, glumeață în ziua nunții sale

În momentul în care au ajuns în fața intrării în Biserică, Cristina Spătar și soțul ei au fost într-o mică dilemă din cauza organizării. Așa cum este obiceiul, mirele trebuie să-și aștepte mireasa în fața altarului pentru a-i oferi buchetul de mireasă. Artista nu și-a mai adus aminte de acest aspect de la prima căsătorie, așa că nu s-a sfiit să detensioneze atmosfera și să facă o mică glumă înainte de a intra în biserică.

„Care știți organizarea? Că eu nu mai țin minte.”, a spus Cristina Spătar, amuzându-se de situație.

După cununia religioase, Cristina Spătar, soțul său și invitații se vor îndrepta spre localul de lux unde vor petrece până dimineața. Culorile predominante sunt verdele și auriul, la care au asortat flori albe ca decor, același tip ca în buchetul miresei, cale.

Nunta este una cu adevărat fastuoasă, cum rar îți este întâlnit să vezi! Cântăreața s-a ocupat în detaliu de pregătiri, astfel că și-a întâmpinat invitații în cadrul unui local de lux, într-o sală de evenimente decorată cu 3000 de cale și 900 de hortensii. Un alt moment important al serii va fi momentul tăierii tortului, care se anunță a fi o adevărată capodoperă, un tort spectaculos, decorat cu ivory, verde și auriu.

Nașii mirilor au fost aleși pe măsură, cum nici nu se putea altel. Părinți religoși le sunt: Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă, dar și un prieten apropiat al miresei.

Colegii și bunii prieteni ai Cristinei Spătar nu lipsesc nici ei de la nuntă, astfel că îi amintim pe: Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău.