Andreea Antonescu, botez de poveste pentru fiica ei, Venice Victoria. Cum s-au îmbrăcat și cum s-au distrat vedetele. Adelina Pestrițu, rochie de Oscar

1.867

Andreea Antonescu a organizat un botez de pomină pentru fiica ei cea mică, Venice Victoria. După ceremonia de la Mănăstirea Cașin, invitații s-au strâns la un local de lux aflat în Pădurea Snagov, iar imaginile răspândire în online sunt încântătoare.

Distracție, ținute de vis, ursitoare, un moment muzical Andre și un meniu de cinci stele.

Andreea Antonescu a trăit emoții și bucurie la botezul fiicei sale, care s-a născut pe 19 decembrie 2022. Venice Victoria are acum 6 luni și a fost botezată sâmbătă, 24 iunie, la Mănăstirea Cașin din Capitală.

Solista a publicat pe Instagram poze de la botez, în care apare alături de fetele ei, Sienna și Venice Victoria, toate trei fiind îmbrăcate în ținute roz, absolut spectaculoase.

Nu au lipsit imaginile cu toată familia, adică mama Andreei, Mioara Antonescu, fratele ei, Răzvan Antonescu și fostul iubit, Victor Vrînceanu, tatăl copilului botezat.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la botezul fetiței Andreei Antonescu

Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna, care tocmai a împlinit 12 ani, a fost o adevărată domnișoară, cu un outfit îndrzneț.

Rochia Siennei, gentuța și sandalele cu platforme imense au dat un aer retro ținutei, în timp ce mama ei a ales o rochie clasică, din mătase, care pica, fluid, pe linia corpului. Micuța Venice a fost, efectiv, ca un boboc de trandafir în rochia-tutu roz bombon.

La petrecere, toată lumea și-a schimbat ținutele, iar Andreea Antonescu și-a pus cea mai scurtă rochie. Ținuta gri, accesorizată cu sandale negre, finuțe, i-a pus artistei silueta în valoare.

Și Andreea Bălan a ales o ținută deosebită pentru evenimentul prietenei ei. Solista, care a anunțat recent că trăiește o poveste de iubire cu tenismenul Victor Cornea, a purtat la biserică o rochie albastră, culoare care o complimentează pe Andreea, de fiecare dată. Iar la petrecere, o rochiță sexy, cu decolteu și franjuri.

Adelina Pestrițu a furat multe priviri și inimi la botezul fiicei Andreei Antonescu. Bruneta a purtat o spectaculoasă rochie galbenă, semnată M. Marquise, casa de modă cu care Adelina a și colaborat pentru colecția de costume.

Părul a fost strâns în coc, machiajul s-a potrivit perfect, iar sandalele fine, aproape invizibile au dat un aer și mai feminin ținutei. Soțul Adelinei Pestrițu, Virgil Șteblea, a fost tare mândru de partenera sa.

Petrecerea fastuoasă a fost organizată într-o locație superbă, aflată în Pădurea Snagov, Jubile Forest, un cadru de poveste în mijlocul naturii.

Este același local unde artista a organizat și botezul primei sale născute, Sienna, acum în vârstă de 12 ani.