Andreea Bălan și Victor Cornea, o relație bazată pe spiritualitate și admirație.

2.094

Andreea Bălan a oferit detalii despre noua sa relație cu tenismenul Victor Cornea și cum s-a îndrăgostit de acesta. Artista a explicat ce o atrage la partenerul ei și cum se înțelege cu părinții acestuia.

Andreea Bălan și-a făcut publică relația cu Victor Cornea în ziua în care își sărbătorea cea de-a 39-a aniversare.

Într-un interviu acordat XNS, artista a povestit că a fost răbdătoare și, după doi ani de așteptare, a întâlnit bărbatul potrivit pentru ea. Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, este un tenisman talentat care ocupă locul 83 la dublu în clasamentul ATP și își dorește să ajungă în top 10 anul acesta.

Ce a atras-o pe Andreea Bălan la Victor Cornea?

Artista a spus că l-a admirat încă de la început datorită performanțelor sale în tenis.

”Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, a declarat aceasta la Antena Stars.

Artista a mărturisit că spiritualitatea a fost un factor important în relația lor. ”Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva. Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte impresionată de trofeele lui”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan însoțește deja pe Victor Cornea în turneele de tenis din străinătate și spune că aceste plecări sunt ca o vacanță pentru ea. Până acum, relația lor pare să meargă bine, cu toate că se află la început.

Familia lui Victor Cornea pare să o accepte pe Andreea Bălan și să o iubească.

”Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat.

Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan. La rândul ei, mama Andreei Bălan este încântată de relația fiicei cu tenismenul și îl consideră un om cu suflet cald.

Andreea Bălan a explicat că nu ea conduce în relație și că a fost nevoie de un bărbat puternic alături de ea.

”Doar un bărbat puternic știe ce vrea și își asumă o femeie puternică și realizată care are și doi copii. Este mult mai matur decât vârsta lui. De multe ori este mai matur decât mine”, a spus artista.

În concluzie, Andreea Bălan și Victor Cornea par a forma un cuplu fericit și îndrăgostit. Cu toate că sunt la început, relația lor pare să meargă bine și să fie susținută de cei din jurul lor.

Artista pare să fi găsit în tenismenul Victor Cornea bărbatul potrivit pentru ea și este bucuroasă că poate fi alături de el în turneele de tenis din străinătate.