George Burcea, imagini inedite cu fiicele sale în vacanță: „Ale mele…”

452

George Burcea, cunoscutul actor român și fostul soț al Andreei Bălan, a revenit recent în țară, după un sejur prelungit în Statele Unite. Plecat departe de familie și de locurile natale, Burcea pare să se fi întors cu dor și emoție.

Acum, acesta s-a bucurat să petreacă timp de calitate cu cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, planificând o vizită la Ferma Dacilor.

George Burcea, imagini inedite cu Clara și Ella

Actorul și-a dorit ca micuțele sale să descopere rădăcinile istorice ale poporului nostru, dar și să se bucure de aerul curat al naturii. După o perioadă în care s-a concentrat pe proiecte profesionale în SUA, George Burcea se bucură acum de liniștea și confortul familiei.

Deși despărțirea de Andreea Bălan a stârnit numeroase discuții și speculații, actorul a ales să se dedice în totalitate rolului de tată și să petreacă o lună întreagă alături de fiicele sale.

George Burcea a împărtășit cu fanii din mediul online și câteva imagini cu cele două fiice ale sale.

Actorul a postat pe contul său de Instagram un videoclip amuzant cu micuțele lui, în timp ce se bucurau de o pauză de cireșe negre. George Burcea pare să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de fiicele sale, iar entuziasmul și bucuria sunt vizibile. Excursia din weekend a fost prilejul perfect să petreacă timp împreună și să se distreze de minune.

„Ale mele murdărici”, a scris George Burcea pe Instagram.

Viviana Sposub, fosta prezentatoare TV și iubita actorului George Burcea, a sărbătorit recent împlinirea frumoasei vârste de 26 de ani.

Cu această ocazie a primit numeroase mesaje de laude și urări din partea fanilor, dar și a persoanelor dragi. De asemenea, aceasta a avut parte și de câteva delicii cu ocazia zilei sale de naștere pe care le-a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram.

„26 de ani…🥹 Vă mulțumesc pentru urări!🙏🏼”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Actorul și partenera lui s-au întors din SUA

George Burcea și iubita sa, Viviana Sposub au hotărât să plece peste Ocean, odată cu participarea actorului la lansarea oficială a serialului Wednesday din Los Angeles. De atunci, fostul soț al Andreei Bălan a participat la alte evenimente în calitate de actor în acest serial și a avut și alte angajamente profesionale. Prin urmare, cuplul s-a mutat în SUA pentru câteva luni, unde au avut parte de experiențe de neuitat.

Cu toate acestea, cei doi au decis să revină în România pentru a recupera timpul cu cei dragi. George Burcea va petrece o lună cu cele două fetițe ale sale și ale Andreei Bălan, având numeroase planuri de familie. Actorul are la dispoziție toată luna iulie pentru a sta cu fiicele lui, motiv pentru care el și Viviana ar fi renunțat la apartamentul închiriat din New York pentru a reveni acasă.

„George a fost să-și vadă fetele, imediat ce a ajuns în țară. Îi era dor de ele. Numai la micuțe i-a fost gândul. George și Viviana vor rămâne în țară până spre finalul verii. Legal, el are dreptul să-și petreacă toată luna iulie cu fiicele sale.

Abia așteaptă, nu vrea să piardă acest moment. Ei se vor întoarce însă în America, unde deja încearcă să-și facă un viitor în cinematografie și lucrează cu mai mulți agenți. În acest moment, chiar le merge foarte bine în Statele Unite„, a declarat pentru CANCAN.RO o persoană apropiată cuplului.