Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. A avut două ținute

Weekend-ul trecut Gabriela  Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religioas, iar evenimentul a fost marcat așa cum se cuvine, printr-o petrecere pe cinste, la care au luat parte cele mai cunoscute figuri ale showbiz-ului autohton, neputând lipsi nici Oana Roman. Bună prietenă cu îndrăgita prezentatoare TV, fiica fostului prim-ministru al României a atras toate privirile datorită ținutei aleasă pentru această zi specială.

Oana Roman a purtat două ținute de gală pentru nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Ziua de sâmbătă, 24 august, a fost una plină de emoții pentru Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda. După mai bine de patru ani de când s-au căsătorit în mod oficial, cei doi au decis că a venit momentul potrivit să își spună „Da” și în fața lui Dumnezeu. La ceremonie au luat parte doar prietenii apropiați, printre care și Oana Roman , alături de soțul său, Marius Elisei.

De altfel, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu cele două ținute pe care a ales să le poarte cu prilejul acestui eveniment desoebit, iar reacțiile din partea celor care-i urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară. Fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa vestimentației pentru care a optat Oana, transmițând, totodată, felicitări fericitului cuplu.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, o familie frumoasă și fericită

Pe 30 aprilie 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat civil Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Ulterior, cei doi au devenit părinții a două fetițe superbe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Fanii așteaptă acum cu nerăbdare ca îndrăgita prezentatoare TV să revină pe micul ecran, într-un nou proiect. Pentru moment nu se știe postul de televiziune la care o vom putea vedea, însă un lucru e cert: Gabriela Cristea nu are de gând să mai stea departe de lumina reflectoarelor.

Loading...
Loading...