Tonel Pop aruncă ancheta în aer: „Reiese din probe că Luiza nu a fost ucisă”

Tonel Pop aruncă ancheta de la Caracal în aer. Avocatul familiei Luizei Melencu  a declarat că depune plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă, Elena, care s-a contrazis la audierile făcute de procurorii DIICOT. Acesta o acuză pe Elena Dincă de tăgăduire, lucru care poate fi condamnat la ani grei de închisoare.

Tonel Pop, plângere penală pe numele soției lui Dincă

Pop spune că a văzut mai multe probe și că e probabil ca Luiza să nu fi fost ucisă. Avocatul familiei Melencu mai spune că tânăra de 18 ani dispărută pe 14 aprilie a fost în casa psihopatului din Caracal și că este ferm convins că acolo s-a întâlnit cu Elena, nevasta lui Gheorghe Dincă.

„Reiese din probe că Luiza nu a fost ucisă”, a spus Tonel Pop astăzi în fața jurnaliștilor. „Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă, a declarat Tonel Pop.

Pop: „Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit”

„Din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă la întrebările puse de mine, la un moment dat a făcut niște destăinuiri și avem elemente clare că această femeie a șters, a alterat, a distrus probe. Rămâne de văzut dacă cu intenție, fără intenție, din complicitate sau forțată. Lucrurile acestea s-au întâmplat. Luând în considerare ce a spus doamna Dincă, e clar că Luiza, dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat de acolo, ceea ce înseamnă că Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit”, a declarat astăzi Pop.

Luiza Melencu a dispărut în ziua de 14 aprilie și, conform informațiilor care au apărut în ultimele zile, în perioada în care adolescenta fusese răpită de Dincă, soția acestuia, a trecut pragul casei sale. Un alt lucru bizar este legat de dispariția Alexandrei Măceșanu. Fata lui Dincă, Daniela, a mărturisit recent că în ziua răpirii tinerei de 15 ani, exact la ora 10 dimineața a trecut prin fața casei tatălui ei, însă nu știe mare lucru. Fiica lui Dincă a spus că a văzut la un moment dat ieșind doi vecini din curtea casei tatălui ei, însă nu poate oferi alte detalii suplimentare pentru că nu știe nimic în plus.

Loading...
Loading...